Product

Εμείς

Product

Εμείς έχουμε εμάς

Εμείς είμαστε το μέσο

Κωδικός:
113660
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τα ισχυρά ΜΜΕ έχασαν το μονοπώλιό τους στον τομέα των ειδήσεων χάρη στο Ίντερνετ. Τώρα που η έκδοση ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο μπορεί να απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό, ένα νέο είδος λαϊκών δημοσιογράφων παίρνει τις ειδήσεις στα χέρια του. Εξοπλισμένοι με φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αυτοί οι πρώην-αναγνώστες -νυν-δημοσιογράφοι μετατρέπουν την ειδησεογραφία από διάλεξη σε διάλογο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα ισχυρά ΜΜΕ έχασαν το μονοπώλιό τους στον τομέα των ειδήσεων χάρη στο Ίντερνετ. Τώρα που η έκδοση ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο μπορεί να απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό, ένα νέο είδος λαϊκών δημοσιογράφων παίρνει τις ειδήσεις στα χέρια του. Εξοπλισμένοι με φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αυτοί οι πρώην-αναγνώστες -νυν-δημοσιογράφοι μετατρέπουν την ειδησεογραφία από διάλεξη σε διάλογο. Στο "Εμείς είμαστε το μέσο", ο δημοσιογράφος και blogger, Dan Gillmor, διηγείται την ιστορία αυτού του εν εξελίξει φαινομένου και ρίχνει άπλετο φως στην αλλαγή που συμβαίνει στο πώς παράγουμε -και καταναλώνουμε- τις ειδήσεις. Ο Gillmor μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας από εμάς μπορεί πλέον να συμμετέχει στην παραγωγή των ειδήσεων χρησιμοποιώντας την προσωπική του δικτυακή εφημερίδα (γνωστή ως weblog ή blog), τους χώρους συνομιλίας στο δίκτυο, και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους πατροπαράδοτους δημιουργούς των ειδήσεων -πολιτικούς, στελέχη επιχειρήσεων, διασημότητες-, στους βαρόνους της αγοράς, και στους υπεύθυνους των δημοσίων σχέσεων που τους προμοτάρουν. "Το εμείς είμαστε το μέσο" ρίχνει φως στο μέλλον της δημοσιογραφίας και μας προσκαλεί να πάρουμε όλοι μέρος.
Subtitle: 
Λαϊκή δημοσιογραφία από τον λαό, για τον λαό
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8255-85-6
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Dan Gillmor είναι αρθρογράφος, γνωστός στην Αμερική για την εφημερίδα του, San Jose Mercury News. Γράφει σε πολλές άλλες αμερικανικές εφημερίδες και είναι, επίσης, υπεύθυνος για το blog της SiliconValley.com, την ηλεκτρονική σελίδα της Mercury News. Ο Gillmor έχει καταχωρηθεί πολλές φορές στη λίστα των δημοσιογράφων με τη μεγαλύτερη επιρροή και έχει κερδίσει ή έχει μοιραστεί πολλές φορές βραβεία δημοσιογραφίας.

Subtitle: 
Λαϊκή δημοσιογραφία από τον λαό, για τον λαό
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8255-85-6
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο