Product

Εμπορικές και αστικές προσωπικές εταιρείες

Product

Εμπορικές συμβάσεις

Εμπορικές μισθώσεις. Προεδρικό διάταγμα 34/1995.

Κωδικός:
142558
Description: 

Στο παρόν περιέχεται το Προεδρικό Διάταγμα 34/1995 (Κωδικοποίηση διατάξεων νόμων περί εμπορικών μισθώσεων), όπως ισχύει σήμερα.
Κάτω από κάθε άρθρο παρατίθενται οι κωδικοποιημένες διατάξεις. (Όπως αναφέρεται στο άρθρο 67 του π.δ., οι κατ’ ιδίαν κωδικοποιημένες διατάξεις ισχύουν από την έναρξη ισχύος τους και το κείμενό τους επικρατεί, σε περίπτωση νοηματικής διαφοράς).
Με τον εκτενή πίνακα περιεχομένων και το ευρύτατο αλφαβητικό ευρετήριο διευκολύνεται ο αναγνώστης κατά την αναζήτηση των διατάξεων που τον ενδιαφέρουν.

6,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο παρόν περιέχεται το Προεδρικό Διάταγμα 34/1995 (Κωδικοποίηση διατάξεων νόμων περί εμπορικών μισθώσεων), όπως ισχύει σήμερα. Κάτω από κάθε άρθρο παρατίθενται οι κωδικοποιημένες διατάξεις. (Όπως αναφέρεται στο άρθρο 67 του π.δ., οι κατ’ ιδίαν κωδικοποιημένες διατάξεις ισχύουν από την έναρξη ισχύος τους και το κείμενό τους επικρατεί, σε περίπτωση νοηματικής διαφοράς). Με τον εκτενή πίνακα περιεχομένων και το ευρύτατο αλφαβητικό ευρετήριο διευκολύνεται ο αναγνώστης κατά την αναζήτηση των διατάξεων που τον ενδιαφέρουν. Παράλληλα, στη σειρά "Εκλαϊκευμένη Νομική Βιβλιοθήκη" κυκλοφορεί σύντομη ανάλυση των ζητημάτων της μισθώσεως επαγγελματικής στέγης, ώστε και ο μη νομικός ενδιαφερόμενος να έχει τη δυνατότητα μιας έγκυρης πρώτης ενημέρωσης. Ελπίζεται, ότι τα δύο αυτά βιβλία θα φανούν χρήσιμα.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-15-2196-8
Book pages: 
60
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-15-2196-8
Book pages: 
60
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο