Product

Ενισχύστε την υγεία σας

Product

Ενισχυτής αναμνήσεων

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα

Κωδικός:
79446
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε και όχι για να την περνάμε υποφέροντας από ασθένειες. Πόσο, στ' αλήθεια, απρόσβλητοι είμαστε από κάθε είδους μολυσματική ή άλλη ασθένεια; Πιστεύουμε ότι ο καρκίνος δε θα μας αγγίξει, οι διάφορες αλλεργίες δε θα μας ταλαιπωρήσουν και ότι σπάνια θα υποφέρουμε από κρυολογήματα.
Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουμε καλή υγεία, ενέργεια και μακροζωία. Η Τζένιφερ Μικ και ο Πάτρικ Χόλφορντ στο ενδιαφέρον αυτό βιβλίο εξηγούν πώς:

11,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε και όχι για να την περνάμε υποφέροντας από ασθένειες. Πόσο, στ' αλήθεια, απρόσβλητοι είμαστε από κάθε είδους μολυσματική ή άλλη ασθένεια; Πιστεύουμε ότι ο καρκίνος δε θα μας αγγίξει, οι διάφορες αλλεργίες δε θα μας ταλαιπωρήσουν και ότι σπάνια θα υποφέρουμε από κρυολογήματα. Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουμε καλή υγεία, ενέργεια και μακροζωία. Η Τζένιφερ Μικ και ο Πάτρικ Χόλφορντ στο ενδιαφέρον αυτό βιβλίο εξηγούν πώς: - να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα επιλέγοντας τις κατάλληλες τροφές και τα ανάλογα διατροφικά συμπληρώματα. - να βελτιώσουμε την αντοχή μας με τακτική άσκηση. - να περιορίσουμε τις αλλεργίες, ανακαλύπτοντας τις αιτίες που τις προκαλούν. - να προλάβουμε ένα κρυολόγημα.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2271-0
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζένιφερ Μικ είναι από τους πιο σημαντικούς συμβούλους διατροφής στη Βρετανία και ασχολείται ιδιαίτερα με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2271-0
Book pages: 
243
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο