Product

Εξερευνητές του κόσμου

Product

Εξερευνητές των Πόλων

Εξερευνητές του κόσμου

Κωδικός:
86826
Manufacturer: 
Description: 

O πλανήτης μας είναι μια μικρή, μαγευτική σφαίρα, μια αστείρευτη πηγή γνώσης, εμπειριών, περιπέτειας, μάθησης και φαντασίας. Οι θαλασσοπόροι ήταν αυτοί που έκαναν τα πρώτα τολμηρά βήματα και κατάφεραν ν' ανακαλύψουν τους μακρινούς, παρθένους τόπους του πλανήτη μας. Ακολουθήστε τον ανήσυχο Κολόμβο στο περιπετειώδες ταξίδι του στην Αμερική, τον Μαγγελάνο που ξεκίνησε από την Ισπανία για να φτάσει μέχρι τις Μολούκες Νήσους και τον Άγγλο τυχοδιώκτη Φράνσις Ντρέικ, που μας φανέρωσε το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, το τελευταίο άκρο της αφρικανικής ηπείρου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O πλανήτης μας είναι μια μικρή, μαγευτική σφαίρα, μια αστείρευτη πηγή γνώσης, εμπειριών, περιπέτειας, μάθησης και φαντασίας. Οι θαλασσοπόροι ήταν αυτοί που έκαναν τα πρώτα τολμηρά βήματα και κατάφεραν ν' ανακαλύψουν τους μακρινούς, παρθένους τόπους του πλανήτη μας. Ακολουθήστε τον ανήσυχο Κολόμβο στο περιπετειώδες ταξίδι του στην Αμερική, τον Μαγγελάνο που ξεκίνησε από την Ισπανία για να φτάσει μέχρι τις Μολούκες Νήσους και τον Άγγλο τυχοδιώκτη Φράνσις Ντρέικ, που μας φανέρωσε το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, το τελευταίο άκρο της αφρικανικής ηπείρου. Ταξιδέψτε μαζί με τους μεγάλους θαλασσοπόρους για να ζήσετε από κοντά τις περιπέτειές τους.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-397-851-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Fiona MacDonald έχει σπουδάσει ιστορία και έχει γράψει περισσότερα από 100 βιβλία γνώσεων για παιδιά που καλύπτουν τομείς όπως η αρχιτεκτονική και η θρησκεία.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-397-851-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
28χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο