Product

Επικοιστικό δίκαιο

Product

Επικούρεια

Επίκουρα Γράσα

Κωδικός:
120526
Manufacturer: 
Description: 

Γρατζούναγε το σάζι καθισμένος οκλαδόν ο μπεκτασής δερβίσης. Δίπλα απ' το μεγάλο τσεσμέ όπου ξαπόσταγε. Ρακένδυτος, περιδεής και νηστικός. Η νοητή γραμμή, από τις θολωμένες κόρες των ματιών, κατέληγε ντουγρού, στο Γκαζιλέρ Κουλέ! Στον Πύργο των Πιστών! Στόχευε σταθερά στο σαχίνι! Τουτέστιν το γεράκι, τουρκιστί. Το γεράκι εκείνο, που γραπώνονταν γερά με τα γρυπά του νύχια, σε μια απ' τις επάλξεις και του έμοιαζε πολύ. Τόσο πολύ, που θα 'λεγες αβίαστα πως ήτανε αυτός! Φτυστό και απαράλλαχτο! Αυτό ήθελε να 'ναι κι αυτό έβλεπε. Ένα γεράκι στον Πύργο των Πιστών!

5,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γρατζούναγε το σάζι καθισμένος οκλαδόν ο μπεκτασής δερβίσης. Δίπλα απ' το μεγάλο τσεσμέ όπου ξαπόσταγε. Ρακένδυτος, περιδεής και νηστικός. Η νοητή γραμμή, από τις θολωμένες κόρες των ματιών, κατέληγε ντουγρού, στο Γκαζιλέρ Κουλέ! Στον Πύργο των Πιστών! Στόχευε σταθερά στο σαχίνι! Τουτέστιν το γεράκι, τουρκιστί. Το γεράκι εκείνο, που γραπώνονταν γερά με τα γρυπά του νύχια, σε μια απ' τις επάλξεις και του έμοιαζε πολύ. Τόσο πολύ, που θα 'λεγες αβίαστα πως ήτανε αυτός! Φτυστό και απαράλλαχτο! Αυτό ήθελε να 'ναι κι αυτό έβλεπε. Ένα γεράκι στον Πύργο των Πιστών! Κι ο ήχος του νερού καθώς ξεχύνονταν στη γούρνα του τσεσμέ, έδενε, σχεδόν γινόταν ένα, με το μακρόσυρτο βραχνό μουρμουρητό του. Τα δυο μαζί, ο ποταμός Εζνέρ, όπου τα αειπάρθενα αργόσχολα ουρί, λούζανε τα στιλπνά και άφθονα μαλλιά τους. [...] (από την εισαγωγή)
Subtitle: 
1987-2005
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89090-2-3
Book pages: 
74
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βύρωνας Χαριτίδης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως τελωνειακός.

Subtitle: 
1987-2005
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89090-2-3
Book pages: 
74
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο