Product

Επιρροή

Product

Επιρροή

Επιρροή

Κωδικός:
186619
Description: 

Σ' έναν κόσμο απαιτητικό, που κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, νικητής βγαίνει ο πιο πειστικός. Η ικανότητα να επηρεάζουμε τους γύρω μας, να τους πείθουμε να συμφωνούν με τις ιδέες και να δέχονται τα αιτήματά μας, αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία στη δουλειά και στη ζωή.
Ο James Borg, ξεκινώντας από τον Αριστοτέλη και φτάνοντας στα πορίσματα των πιο πρόσφατων ερευνών, δίνει έναν ολοκληρωμένο και συνάμα απλό οδηγό που μας μυεί στην τέχνη της επιρροής.

Το βιβλίο απέσπασε το βραβείο αναγνωστών του περιοδικού Management Today.

11,33 €

Availability: 
Out of stock

Σ' έναν κόσμο απαιτητικό, που κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, νικητής βγαίνει ο πιο πειστικός. Η ικανότητα να επηρεάζουμε τους γύρω μας, να τους πείθουμε να συμφωνούν με τις ιδέες και να δέχονται τα αιτήματά μας, αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία στη δουλειά και στη ζωή. Ο James Borg, ξεκινώντας από τον Αριστοτέλη και φτάνοντας στα πορίσματα των πιο πρόσφατων ερευνών, δίνει έναν ολοκληρωμένο και συνάμα απλό οδηγό που μας μυεί στην τέχνη της επιρροής. Το βιβλίο απέσπασε το βραβείο αναγνωστών του περιοδικού Management Today. Απευθύνεται: - Σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων. - Σε όσους ασχολούνται με πωλήσεις και διαπραγματεύσεις κάθε είδους. - Σε όσους θέλουν να πετύχουν στη δουλειά και τη ζωή.
Subtitle: 
Η τέχνη να πείθεις
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-218-796-4
Book pages: 
359
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Η τέχνη να πείθεις
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-218-796-4
Book pages: 
359
Publication Place: 
Αθήνα