Βιβλίο: Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων απο: Σταμούλη Α.Ε. - bibliopolio.gr - Παλαιοβιβλιοπωλειο
   Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
Οι καπετάνιοι της άμμου
Οι καπετάνιοι της άμμου

12.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Ο ελληνικός τρόπος
Ο ελληνικός τρόπος

30.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Ένα πεινασμένο στόμα
Ένα πεινασμένο στόμα

15.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Φανταστικοί θάνατοι
Φανταστικοί θάνατοι

18.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Το ελάχιστον της ζωής του
Το ελάχιστον της ζωής του

18.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Μαμάδες βορείων προαστίων
Μαμάδες βορείων προαστίων

Μη διαθέσιμη τιμή ... Μη διαθέσιμη τιμή ...

 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
73124 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων

Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων

Κωδικός: 103762

Συγγραφέας: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Εκδότης: Σταμούλη Α.Ε.
ISBN: 960-351-621-Χ
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 103762

Λιανική τιμή:36.68EUR

τιμή bibliopolio.gr 33.01EUR

Έκπτωση: 3.67EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα.
Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 103762
ISBN: 960-351-621-Χ
Γλώσσα: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 401
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17



Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

Βιολογία και τεχνολογία των οπωροκηπευτικών μετά τη συγκομιδή  Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών  Τεχνολογία επεξεργασίας οπωροκηπευτικών  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Βιομηχανία ειδικών προϊόντων Τροφή - Τεχνολογία
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Σταμούλη Α.Ε.
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Εργαστηριακές αναλύσεις και ποιοτικός έλεγχος στις βιομηχανίες τροφίμων
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2020 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.