Product

Εργατικό δίκαιο

Product

Εργατικό δίκαιο

Εργατικό δίκαιο

Κωδικός:
84055
Description: 

Το έργο αυτό, που είναι καρπός πολυετούς διδασκαλίας του από τον ένα εκ των συγγραφέων του στους φοιτητές της Σχολής Διοικήσεως και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιώς, φιλοδοξεί να καταστήσει το γνωστικό αντικείμενο του Εργατικού Δικαίου όσο το δυνατό πιο εύληπτο και πιο αφομοιώσιμο.

22,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το έργο αυτό, που είναι καρπός πολυετούς διδασκαλίας του από τον ένα εκ των συγγραφέων του στους φοιτητές της Σχολής Διοικήσεως και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιώς, φιλοδοξεί να καταστήσει το γνωστικό αντικείμενο του Εργατικού Δικαίου όσο το δυνατό πιο εύληπτο και πιο αφομοιώσιμο. Για το λόγο αυτό από την πληθώρα των νομοθετημάτων, που αφορούν τον κατ' εξοχή ευαίσθητο χώρο του Εργατικού Δικαίου και των εργασιακών σχέσεων, επιλέξαμε εκείνα, που κατά τη γνώμη μας είναι αναγκαία και επαρκή για την κατάρτισή τους σ' αυτό το γνωστικό αντικείμενο. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8165-51-2
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Ι. Κυριακόπουλος γεννήθηκε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας το 1936. Σπούδασε στη Φιλοσοφική και Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανακηρύχθηκε διδάκτωρ με άριστα το 1983. Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις ως έφεδρος ανθυπολοχαγός πυροβολικού. Δίδαξε ως καθηγητής σε ιδιωτικά λύκεια, στη σχολή ναυτικών δοκίμων και στη Σχολή Διοικήσεως και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιώς. Είχε τη θέση ειδικού συμβούλου στο Υπουργείο Προεδρίας (1980-81) και της Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Υπ.Ε.Π.Θ. και επί πολιτικών και πολιτιστικών θεμάτων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Έχει γράψει εκπαιδευτικά, επιστημονικά συγγράμματα και μονογραφίες (1990-93).

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8165-51-2
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο