Product

Εργοστάσιο εφιαλτών

Product

Εργοστάσιο σφηκών

Εργοστάσιο ποδοσφαίρου

Κωδικός:
2143
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το "Εργοστάσιο ποδοσφαίρου" είναι γραμμένο με γλώσσα ρεαλιστική και άμεση, αλλά και με χιούμορ που αφοπλίζει. Ο λόγος του John King γλιστρά ανάμεσα από τα κιγκλιδώματα των κερκίδων, κάνει μια μικρή στάση στις ζωές των ανθρώπων που ζουν μόνο για το απόγευμα του Σαββάτου, κι έπειτα περιπλανιέται στις μεθυσμένες παμπ της Αγγλίας και τα γεμάτα ιδρώτα κλαμπ, για να καταλήξει σε κάποιον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο επόμενο Σάββατο, στο επόμενο γήπεδο.

Ένα μυθιστόρημα για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

13,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Εργοστάσιο ποδοσφαίρου" είναι γραμμένο με γλώσσα ρεαλιστική και άμεση, αλλά και με χιούμορ που αφοπλίζει. Ο λόγος του John King γλιστρά ανάμεσα από τα κιγκλιδώματα των κερκίδων, κάνει μια μικρή στάση στις ζωές των ανθρώπων που ζουν μόνο για το απόγευμα του Σαββάτου, κι έπειτα περιπλανιέται στις μεθυσμένες παμπ της Αγγλίας και τα γεμάτα ιδρώτα κλαμπ, για να καταλήξει σε κάποιον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο επόμενο Σάββατο, στο επόμενο γήπεδο. Ένα μυθιστόρημα για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-7614-64-Χ
Book pages: 
326
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο John μεγάλωσε στις ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν καθηγητής φυσικής σε πανεπιστήμιο καθώς και σύμβουλος σε περιβαλλοντικά θέματα. Ο John άρχισε να ασχολείται με το γράψιμο το 1988. Έχει γράψει βιβλία για τη Ρώσια, την Ουκρανία, το Πακιστάν, τη Δημοκρατία της Τσεχίας και της Σλοβακίας και τη Νοτιοδυτική Γαλλία, σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς.

Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-7614-64-Χ
Book pages: 
326
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο