Product

Ερωτικά

Product

Ερωτικά αντιφάρμακα

Ερωτικά άλλοθι

Κωδικός:
85492
Manufacturer: 
Description: 

Οδηγός επιβίωσης για άπιστες γυναίκες.
Η Στέφανι, νοικοκυρά και μητέρα, αναζητά μια δουλειά που θα τη βοηθήσει να βγει από την πλήξη της καθημερινότητας. Το γραφείο προσφοράς απασχόλησης Ε.Α. της Μαντλαίν φαίνεται πως είναι το ιδανικό μέρος γι' αυτή. Μόνο που το Ε.Α. δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται... Εκτός από την Επαγγελματική Αποκατάσταση που προσφέρει, το γραφείο παρέχει και Ερωτικά Άλλοθι σε γυναίκες που επιθυμούν να απατήσουν τους άντρες τους. Σλόγκαν του: "Πώς να απατήσετε τον άντρα σας χωρίς να σας κάνει τσακωτή..."

3,66 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οδηγός επιβίωσης για άπιστες γυναίκες. Η Στέφανι, νοικοκυρά και μητέρα, αναζητά μια δουλειά που θα τη βοηθήσει να βγει από την πλήξη της καθημερινότητας. Το γραφείο προσφοράς απασχόλησης Ε.Α. της Μαντλαίν φαίνεται πως είναι το ιδανικό μέρος γι' αυτή. Μόνο που το Ε.Α. δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται... Εκτός από την Επαγγελματική Αποκατάσταση που προσφέρει, το γραφείο παρέχει και Ερωτικά Άλλοθι σε γυναίκες που επιθυμούν να απατήσουν τους άντρες τους. Σλόγκαν του: "Πώς να απατήσετε τον άντρα σας χωρίς να σας κάνει τσακωτή..." Η Στέφανι σύντομα θα ανακαλύψει ότι οι γυναίκες που απατούν τον άντρα τους είναι πολύ περισσότερες από όσες νόμιζε! Η Πάτσυ, ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας, είναι χωμένη βαθιά στα κόλπα της απιστίας, ενώ και η Μίλλι, η καλύτερη φίλη της Στέφανι, δεν πάει πίσω. Για τις ευκατάστατες κυρίες του Ίντενχερστ το γραφείο Ε.Α. αποτελεί τη σίγουρη εγγύηση για τις πιο ξέγνοιαστες εξωσυζυγικές σχέσεις. Κι όταν η ίδια η Στέφανι μπαίνει στον πειρασμό, η ζωή της γίνεται άνω κάτω, ενώ οι κουτσομπολίστικες εφημερίδες αρχίζουν να βγάζουν όλα τα άπλυτα στη φόρα...
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-935-7
Book pages: 
383
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζέιν Γουέναμ - Τζόουνς ζει με την οικογένειά της στο Κεντ, στη Μεγάλη Βρετανία. Άρχισε να γράφει το 1995, αφού προηγουμένως είχε ασχοληθεί με διάφορα επαγγέλματα. Μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον εκατό διηγήματα σε γυναικεία περιοδικά, ενώ γράφει και χιουμοριστικά άρθρα σε εβδομαδιαίες στήλες εφημερίδων. Η Γουέναμ - Τζόουνς δίνει διαλέξεις και παραδίξει μαθήματα πάνω στη συγγραφή των βιβλίων και στη διαδικασία της έκδοσης, ενώ έχει αναδείξει τους νικητές σε αρκετούς διαγωνισμούς διηγημάτων. Το πρώτο της μυθιστόρημα, που τιτλοφορείται "Raising the roof", εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2001.
Παράλληλα με τη συγγραφή, είναι συνιδιοκτήρια ενός wine bar, στο οποίο και διαδραματίζεται το τρίτο μυθιστόρημά της. Τα "Ερωτικά άλλοθι" είναι μια ιστορία μαζικής απιστίας, βασισμένη αποκλειστικά σε προσωπικές ιστορίες των φίλων της! Κάθε άλλο παρά ντροπαλή και μαζεμένη, η Γουέναμ - Τζόουνς δεν είναι ο τύπος του συγγραφέα που ζει απομονωμένος στη σοφίτα του και αποφεύγει τη δημοσιότητα. Πολύ συχνά παραχωρεί συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και δε διστάζει να ομολογήσει δημόσια ότι είναι ανεπίδεκτη στη μαγειρική και είναι έτοιμη να βάψει τα μαλιά της στο ίδιο χρώμα με τα εξώφυλλα των βιβλίων της. Το σύνθημά της είναι: Μην αφήνεις ποτέ να πάει χαμένη η ευκαιρία να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής!

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-542-935-7
Book pages: 
383
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο