Product

Ερωτικά ποιήματα της Σανσκριτικής

Product

Ερωτικά ριμάδια. Ερωτικό νεχτάρι

Ερωτικά πορτρέτα

Κωδικός:
125856
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο "Ερωτικά πορτρέτα" είναι ένα συναρπαστικό λεύκωμα που οδηγεί σε ένα ερεθιστικό ταξίδι στον κόσμο της σεξουαλικότητας στην τέχνη. Περιγράφει παραστατικά τα στάδια της ιδανικής ερωτικής σχέσης μέσα από μια μοναδική συλλογή έργων τέχνης. Τα στάδια αυτά, που αντιστοιχούν σε σχετικές ενότητες του βιβλίου, έχουν ως εξής:

- από την πρώτη ματιά
- μια ερωτοτροπική συνάντηση
- το φιλί
- ένα παθιασμένο αγκάλιασμα
- μια ερωτική περίπτυξη
- το τελικό αποκορύφωμα.

19,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Ερωτικά πορτρέτα" είναι ένα συναρπαστικό λεύκωμα που οδηγεί σε ένα ερεθιστικό ταξίδι στον κόσμο της σεξουαλικότητας στην τέχνη. Περιγράφει παραστατικά τα στάδια της ιδανικής ερωτικής σχέσης μέσα από μια μοναδική συλλογή έργων τέχνης. Τα στάδια αυτά, που αντιστοιχούν σε σχετικές ενότητες του βιβλίου, έχουν ως εξής: - από την πρώτη ματιά - μια ερωτοτροπική συνάντηση - το φιλί - ένα παθιασμένο αγκάλιασμα - μια ερωτική περίπτυξη - το τελικό αποκορύφωμα. Κάθε ενότητα παρουσιάζει υπέροχα έργα τέχνης -άλλα πασίγνωστα άλλα λιγότερο διαδεδομένα- που ταιριάζουν με την αντίστοιχη φάση μιας σχέσης. Παράλληλα, το λεύκωμα αυτό είναι κατάσπαρτο από φιλοπαίγμονα και ερωτικά κείμενα. Ουσιαστικά, τα «Ερωτικά Πορτρέτα» ιχνηλατούν την αιώνια ιστορία του έρωτα μέσα από μια συλλογή τέχνης, όπως απεικονίστηκε ανά τους αιώνες από διάφορους καλλιτέχνες διαφορετικών πολιτισμών. Ένα βιβλίο τέλειο δώρο για να ευχαριστήσετε φίλους, φίλες ή εραστές.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-461-061-9
Book pages: 
400
Book Dimensions: 
13χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Γουίλιαμς γεννήθηκε στο Τέξας το 1922 από γονείς αγρότες, και έγινε καθηγητής πανεπιστημίου. Άρχισε να γράφει το πρώτο του μυθιστόρημα το 1942, μεσολάβησαν αρκετά ποιήματα και μετά το "Stoner" ("Ο Στόουνερ") που ήταν το πρώτο έργο του που έτυχε, τότε κάποιας προσοχής. Μεγαλύτερη επιτυχία έκανε το επόμενο, "Augustus" (National Book Award for Fiction, 1973) με θέμα τον Ρωμαίο αυτοκράτορα. Πέθανε το 1994 χωρίς καν να υποψιάζεται την επιτυχία που έχει σήμερα "Ο Στόουνερ".

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-461-061-9
Book pages: 
400
Book Dimensions: 
13χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο