Product

Εσύ και η κοινή γνώμη

Product

Εσύ και τα σύννεφά σου

Εσύ και ο γιατρός μέσα σου

Κωδικός:
91238
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό που ξεκίνησε ως ανεξήγητο φαινόμενο στην διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, στις αρχές της δεκαετίας του '70, έγινε η βάση για μία θεραπεία που κατακτά γρήγορα κορυφαία θέση ανάμεσα στις διάφορες φυσικές θεραπείες ανά τον κόσμο - και γίνεται μια ακτίνα ελπίδας για τους ασθενείς που αναζητούν παντού ανακούφιση. Ονομάζεται Κρανιο-ιερή Θεραπεία, όρος που επινοήθηκε από τον Δρα Τζων Ε. Απλέντζερ (D.O., O.M.M.), αφότου παρατήρησε ένα ελάχιστα γνωστό σωματικό σύστημα και άρχισε να αναζητά απαντήσεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό που ξεκίνησε ως ανεξήγητο φαινόμενο στην διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, στις αρχές της δεκαετίας του '70, έγινε η βάση για μία θεραπεία που κατακτά γρήγορα κορυφαία θέση ανάμεσα στις διάφορες φυσικές θεραπείες ανά τον κόσμο - και γίνεται μια ακτίνα ελπίδας για τους ασθενείς που αναζητούν παντού ανακούφιση. Ονομάζεται Κρανιο-ιερή Θεραπεία, όρος που επινοήθηκε από τον Δρα Τζων Ε. Απλέντζερ (D.O., O.M.M.), αφότου παρατήρησε ένα ελάχιστα γνωστό σωματικό σύστημα και άρχισε να αναζητά απαντήσεις. Στο βιβλίο "Εσύ και ο γιατρός μέσα σου" ο Δρ. Απλέντζερ αφηγείται τις προσωπικές του εμπειρίες κατά την εξερεύνηση και ανάπτυξη αυτής της ήπιας τεχνικής, που ενισχύει το κρανιο-ιερό σύστημα, δηλαδή την περιοχή λειτουργίας του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Με ένα απαλό άγγιγμα, που γενικά δεν ξεπερνά σε βάρος ένα κέρμα 20 λεπτών του ευρώ (5 γραμμάρια), οι θεραπευτές χρησιμοποιούν την Κρανιο-ιερή Θεραπεία για να βελτιώσουν την λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, να εξαλείψουν τις αρνητικές συνέπειες του άγχους, να ενδυναμώσουν την αντίσταση σε ασθένειες και να ενισχύσουν την συνολική υγεία. Τα αποτελέσματα; Θα διαβάσετε εδώ μερικά από αυτά - για άτομα, όπως μια αθλήτρια που κέρδισε δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες, και που ο ίλιγγος απείλησε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα της στις καταδύσεις από βατήρα, ή για ένα αγοράκι, που το μόνο που ήθελε ήταν να περπατήσει. Θα εξερευνήσετε μια πρωτοποριακή τεχνική που ονομάζεται Σωματο-συναισθηματική απελευθέρωση. Βοηθά να απαλλαχθεί η διάνοια και το σώμα από τις υπολειμματικές επιδράσεις τραυμάτων και αρνητικών συναισθηματικών εμπειριών. Ακολουθείστε τον Δρα Απλέντζερ σ' αυτό το συναρπαστικό ταξίδι προς την υγεία.
Subtitle: 
Κρανιοιερή θεραπεία και σωματοσυναισθηματική απελευθέρωση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-88421-4-Χ
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Τζων Ε. Απλέντζερ (D. O., O.M.M., D. Sc.) είναι πιστοποιημένο μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οστεοπαθητικής, ακαδημαϊκό μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Οστεοπαθητικής και Διδάκτωρ Επιστημών. Στις ειδικότητές του περιλαμβάνονται ο οστεοπαθητικός χειρισμός, η κρανιο-ιερή θεραπεία, η σωματο-συναισθηματική απελευθέρωση, ο βελονισμός και η προληπτική ιατρική. Σε όλη την σταδιοδρομία του στην οστεοπαθητική ιατρική, ο Δρ. Απλέντζερ έχαιρε αναγνώρισης ως καινοτόμος και κύριος υπέρμαχος της εξερεύνησης νέων θεραπειών. Διεθνή φήμη κέρδισε, ειδικότερα, με την ανάπτυξη της κρανιο-ιερής θεραπείας. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της πείρας του συγκεντρώθηκε από την ιδιωτική κλινική άσκηση, ο Δρ. Απλέντζερ εργάστηκε κατά την περίοδο 1975-1983 ως κλινικός ερευνητής και καθηγητής της βιομηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Μίσιγκαν. Στη διάρκεια αυτών των ετών, διηύθυνε μια ομάδα ανατόμων, φυσιολόγων, βιοφυσικών και βιο-μηχανικών, σε πειράματα που έλεγχαν την ύπαρξη και επίδραση του κρανιο-ιερού συστήματος και η χρήση του στην διάγνωση και θεραπεία ασαφώς κατανοούμενων δυσλειτουργιών του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Δρ. Απλέντζερ ανέπτυξε και βελτίωσε επίσης τις τεχνικές της Κρανιοιερής Θεραπείας, οι οποίες διδάσκονται σήμερα, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ινστιτούτου Απλέντζερ, σε ομάδες διαφόρων επαγγελματιών στον τομέα της περίθαλψης, όπως οστεοπαθητικών, γιατρών, ψυχιάτρων, οδοντιάτρων, νοσηλευτών, χειροπρακτών, φυσικοθεραπευτών, εργασιοθεραπευτών και θεραπευτών μασέρ.

Subtitle: 
Κρανιοιερή θεραπεία και σωματοσυναισθηματική απελευθέρωση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-88421-4-Χ
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο