Product

Εφηβεία

Product

Εφηβεία

Εφηβεία

Κωδικός:
95117
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τι μου συμβαίνει; Γιατί αλλάζει το σώμα μου; Γιατί νιώθω διαφορετικά; Το βραβευμένο και κλασικό πλέον "Εφηβεία" δίνει σαφείς και καθησυχαστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους εφήβους του σήμερα.
Το βιβλίο περιγράφει με απλά λόγια τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας. Εξηγεί τον ρόλο που παίζουν οι ορμόνες και δίνει πληροφορίες για το σεξ, την αντισύλληψη, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τα ναρκωτικά, καθώς και πολλές συμβουλές για θέματα σωστής διατροφής, άσκησης και υγιεινής.

13,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι μου συμβαίνει; Γιατί αλλάζει το σώμα μου; Γιατί νιώθω διαφορετικά; Το βραβευμένο και κλασικό πλέον "Εφηβεία" δίνει σαφείς και καθησυχαστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους εφήβους του σήμερα. Το βιβλίο περιγράφει με απλά λόγια τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας. Εξηγεί τον ρόλο που παίζουν οι ορμόνες και δίνει πληροφορίες για το σεξ, την αντισύλληψη, τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τα ναρκωτικά, καθώς και πολλές συμβουλές για θέματα σωστής διατροφής, άσκησης και υγιεινής.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-25-1
Book pages: 
56
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-25-1
Book pages: 
56
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο