Product

Ζεϊμπέκικο βαρύ...

Product

Ζεμφύρα ή Το μυστικόν της Πασιφάης

Ζέλντα - Σκοτ Φιτζέραλντ

Κωδικός:
127711
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μια ιστορία αγάπης που ξεκινά στο φιλήσυχο Μοντγκόμερι, για να στροβιλιστεί στη δίνη της Νέας Υόρκης, στη Ριβιέρα των εκπατρισμένων και στο Παρίσι των απολαύσεων. Μέσα σε αριστοκρατικά ξενοδοχεία, κοσμικά σαλόνια και θορυβώδη καταγώγια. Μέσα στους λαμπερούς ρυθμούς της τζαζ, στα όνειρα και στις αυταπάτες της δεκαετίας του 1920.

Μια σχέση πάθους που πνίγεται σε ξέφρενα ξενύχτια και σκάνδαλα, σε ανεξέλεγκτες νευρικές κρίσεις και εκκεντρικότητες, στο αλκοόλ και στην τρέλα. Το παραμύθι και η τραγωδία. Το βάρος της ύπαρξης και η απόδραση.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια ιστορία αγάπης που ξεκινά στο φιλήσυχο Μοντγκόμερι, για να στροβιλιστεί στη δίνη της Νέας Υόρκης, στη Ριβιέρα των εκπατρισμένων και στο Παρίσι των απολαύσεων. Μέσα σε αριστοκρατικά ξενοδοχεία, κοσμικά σαλόνια και θορυβώδη καταγώγια. Μέσα στους λαμπερούς ρυθμούς της τζαζ, στα όνειρα και στις αυταπάτες της δεκαετίας του 1920. Μια σχέση πάθους που πνίγεται σε ξέφρενα ξενύχτια και σκάνδαλα, σε ανεξέλεγκτες νευρικές κρίσεις και εκκεντρικότητες, στο αλκοόλ και στην τρέλα. Το παραμύθι και η τραγωδία. Το βάρος της ύπαρξης και η απόδραση. Ύστερα από χρόνια, στον απόηχο αυτής της ιστορίας, θα γεννηθεί ένας μύθος. Κάποιος τον διηγείται. Σκότι Φιτζέραλντ, μονάκριβη κόρη του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ και της Ζέλντα Σέιερ...
Subtitle: 
Μια σχέση πάθους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3612-6
Book pages: 
438
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Ανιές Μισό (Τουρ, 1968) εργάστηκε αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος στο Canal +, το έγκυρο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι για θέματα πολιτισμού. Έχει γράψει, μεταξύ άλλων, τα εξής έργα: το λεξικό "Dictionnaire misogyne", την ταξιδιωτική ανθολογία "Le roman de Venise", τη βιογραφία "Sissi-une vie retrouvee" καθώς και τα μυθιστορήματα "Je les chasserai jusqu' au bout du monde jusqu' a ce qu'ils en crevent" και "Stayin' Alive".

Subtitle: 
Μια σχέση πάθους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3612-6
Book pages: 
438
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο