Product

Ζυμαρικά

Product

Ζυμαρικά

Ζυμαρικά

Κωδικός:
128103
Αuthor: 
Description: 

Φρέσκα ή ξηρά, τα ζυμαρικά είναι από τα πιο απλά, χορταστικά και οικονομικά υλικά που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μερικές από τις πιο γευστικές συνταγές για ζυμαρικά, δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μαγειρέψετε πάνω από 80 πεντανόστιμα πιάτα, και παρέχει τις κατάλληλες οδηγίες για να ετοιμάσετε πανεύκολα υπέροχες σάλτσες αλλά και να φτιάξετε τα δικά σας ζυμαρικά. Περιλαμβάνει εξαίσιες συνταγές για κυρίως πιάτα αλλά και προτάσεις για ορεκτικά και καταπληκτικές σαλάτες.

18,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Φρέσκα ή ξηρά, τα ζυμαρικά είναι από τα πιο απλά, χορταστικά και οικονομικά υλικά που υπάρχουν στα ντουλάπια της κουζίνας. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μερικές από τις πιο γευστικές συνταγές για ζυμαρικά, δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μαγειρέψετε πάνω από 80 πεντανόστιμα πιάτα, και παρέχει τις κατάλληλες οδηγίες για να ετοιμάσετε πανεύκολα υπέροχες σάλτσες αλλά και να φτιάξετε τα δικά σας ζυμαρικά. Περιλαμβάνει εξαίσιες συνταγές για κυρίως πιάτα αλλά και προτάσεις για ορεκτικά και καταπληκτικές σαλάτες. Θα βρείτε, επίσης, συμβουλές από ειδικούς για τον εξοπλισμό που χρειάζεστε και τις τεχνικές που πρέπει να εφαρμόσετε, καθώς και δεκάδες γαστρονομικά μυστικά. Οι οδηγίες είναι απλές και κατανοητές, οι τεχνικές περιγράφονται αναλυτικά και συνοδεύονται από φωτογραφίες που δείχνουν την προετοιμασία βήμα προς βήμα για να διασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευκαιρία, λοιπόν, να απολαύσετε 80 από τις καλύτερες συνταγές για ζυμαρικά. Μια συλλογή με σύγχρονα και κλασικά πιάτα με ζυμαρικά, από σαλάτες, σούπες και σνακ μέχρι χορταστικά πιάτα με κρέας, ψάρι και λαχανικά, που απευθύνεται σε όλα τα γούστα.
Subtitle: 
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7220-92-7
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
28χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Τζοάννα Φάροου γράφει άρθρα και βιβλία περί μαγειρικής και είναι στυλίστας φαγητών. Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και έχει γράψει διάφορα βιβλία μαγειρικής όπως τα "30 minute vegetarian", "Good fast family food" και "Simply cadbury's chocolate". Λατρεύει την μεσογειακή κουζίνα και ταξιδεύει συχνά στις χώρες της Μεσογείου. Έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία προκειμένου να παίρνει ιδέες για καινούργιες συνταγές.

Subtitle: 
80 κλασικές και σύγχρονες συνταγές
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7220-92-7
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
28χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο