Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72979 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Ηλεκτρονικές εξερευνήσεις

Ηλεκτρονικές εξερευνήσεις

Κωδικός: 144129

Συγγραφέας: Παπακώστας, Δημήτρης Κ. Παπαβραμίδου, Παναγιώτα Α.
Εκδότης: Τζιόλα
ISBN: 960-418-177-7
Έτος Έκδοσης: 2009
Κωδικός προϊόντος: 144129

Λιανική τιμή:30.58EUR

τιμή bibliopolio.gr 27.52EUR

Έκπτωση: 3.06EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Οι εξελίξεις της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας επιβάλλουν την εκπαίδευση στο αντικείμενο της Ηλεκτρονικής τόσο με στέρεες θεωρητικές βάσεις όσο και με επεξηγηματικές πρακτικές εφαρμογές. Η φύση του αντικειμένου είναι τέτοια που απαιτεί τον συνδυασμό της διδασκαλίας θεωρητικών γνώσεων και της υλοποίησης εφαρμογών. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η πειραματική λειτουργία ηλεκτρονικών κυκλωμάτων στο εργαστήριο βοηθάει σημαντικά στην κατανόηση και αφομοίωση εννοιών οι οποίες διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να γίνουν κατανοητές και καθιστά την πρακτική εφαρμογή και υλοποίηση σημαντική και αναντικατάστατη.
Η διδασκαλία του αντικειμένου της ηλεκτρονικής είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για κάθε διδάσκοντα, αφού αποτελεί ένα γνωστικό πεδίο όπου, εκτός από την ανάλυση, μπορεί να προχωρήσει και σε θέματα σχεδίασης κυκλωμάτων και σύνθεσης συστημάτων. Είναι απαραίτητο λοιπόν να καλλιεργηθούν η κριτική ικανότητα των εκπαιδευόμενων και η πρωτοβουλία τους στην αντιμετώπιση προβλημάτων ώστε να μπορούν να προχωρήσουν σε θέματα σχεδίασης.
Στην Ελλάδα κυκλοφορούν πολλά αξιόλογα βιβλία, τόσο Ελλήνων συγγραφέων όσο και μεταφρασμένα από ξένους συγγραφείς, που καλύπτουν με διαφορετικές προσεγγίσεις το αντικείμενο της Ηλεκτρονικής. Τα βιβλία αυτά, από όσο γνωρίζουμε, ασχολούνται αποκλειστικά είτε μόνο με τη θεωρητική κατάρτιση είτε μόνο με την ανάλυση εργαστηριακών εκπαιδευτικών παραδειγμάτων και εφαρμογών.
Με αυτό το βιβλίο γίνεται προσπάθεια ώστε η επαφή με την ηλεκτρονική να συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την υλοποίηση και εξερεύνηση κυκλωματικών εφαρμογών. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τεχνολογικού ή πανεπιστημιακού τομέα, που διδάσκονται μαθήματα ηλεκτρονικής. Σε κάθε κεφάλαιο δίνεται αρχικά μια συνοπτική εισαγωγή όπου επισημαίνονται τα κυριότερα σημεία και έπειτα παρατίθενται οι εκπαιδευτικοί στόχοι του κεφαλαίου. Ακολουθεί η θεωρητική ανάπτυξη, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, ενώ συνδέεται άμεσα με την αντίστοιχη κυκλωματική εφαρμογή. Στη συνέχεια επιλύονται παραδείγματα ώστε να δίνονται οι απαραίτητες αρχικές κατευθύνσεις στους φοιτητές. [...]

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 144129
ISBN: 960-418-177-7
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Ιουνίος
Έτος Έκδοσης: 2009
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 326
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 25χ18Παπακώστας, Δημήτρης Κ.

Ο Δημήτρης Παπακώστας γεννήθηκε στον Κολινδρό Πιερίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης από το 1991 και διδάκτορας ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του ίδιου ιδρύματος από το 1999 με αντικείμενο διατριβής σχετικό με τη Διάγνωση Βλαβών Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων Έλαβε το Παιδαγωγικό πτυχίο της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης το 2001 και το Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου ΕΑΠ το 2002 Έχει συμμετάσχει ως βασικός και μεταδιδακτορικός ερευνητής και ως επιστημονικά υπεύθυνος σε ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας Τεχνολογίας το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ΑΤΕΙΘ και ιδιωτικές εταιρείες για περισσότερο από δέκα έτη Από το 1999 ως το 2005 έχει διδάξει ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα Αυτοματισμού του ΑΤΕΙΘ και ως εντεταλμένος επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τηλεπικοινωνιών Δικτύων του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας μαθήματα Αναλογικών Κυκλωμάτων Ψηφιακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικής Το 2005 διορίστηκε Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρονικής του ΑΤΕΙΘ με γνωστικό αντικείμενο Αναλογικά και Ψηφιακά Συστήματα Ηλεκτρονικών" Από το 2002 είναι μέλος Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στη θεματική ενότητα Ψηφιακά Συστήματα του προγράμματος σπουδών Πληροφορική του ΕΑΠ και έχει αναπτύξει εναλλακτικό διδακτικό υλικό με τη μεθοδολογία της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 40 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων ενώ έχουν βρεθεί περισσότερες από 50 αναφορές άλλων ερευνητών σε αυτές τις δημοσιεύσεις Είναι κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάλυση σχεδίαση και διάγνωση βλαβών ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και συστημάτων καθώς και στο χαρακτηρισμό και σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με τρανζίστορ λεπτών υμενίων

Άλλα βιβλία του συγγραφέα


 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Ηλεκτρονικά κυκλώματα Ηλεκτρονική
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Τζιόλα
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Walt Disneys Donald Duck No 35
Walt Disneys Donald Duck No 35
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Ηλεκτρονικές εξερευνήσεις
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.