Product

Ηλικία ανδρός

Product

Ηλικία του θεάτρου

Ηλικία έναρξης σχολικού βίου και σχολική επίδοση

Κωδικός:
131314
Description: 

[...] Η παρούσα έρευνα είναι προϊόν του σεμιναρίου: "Εισαγωγή στην παιδαγωγική έρευνα" με υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή της Παιδαγωγικής Λ. Δελλασούδα. Οι επί μέρους ερευνητικές φάσεις πραγματοποιήθηκαν σε διαδοχικά διδακτικά εξάμηνα, με συμμετοχή διαφορετικής κάθε εξάμηνο ολιγομελούς φοιτητικής ομάδας. Για το λόγο αυτό η όλη ερευνητική πορεία είχε μεν βραδύ ρυθμό (πραγματοποιήθηκε στα χειμερινά εξάμηνα κάθε διδακτικού έτους), έδωσε όμως τελικά την ευκαιρία, όπως άλλωστε ήταν ο βασικός μας στόχος, σ' ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών να αποκτήσει μια πρώτη ερευνητική εμπειρία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η παρούσα έρευνα είναι προϊόν του σεμιναρίου: "Εισαγωγή στην παιδαγωγική έρευνα" με υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή της Παιδαγωγικής Λ. Δελλασούδα. Οι επί μέρους ερευνητικές φάσεις πραγματοποιήθηκαν σε διαδοχικά διδακτικά εξάμηνα, με συμμετοχή διαφορετικής κάθε εξάμηνο ολιγομελούς φοιτητικής ομάδας. Για το λόγο αυτό η όλη ερευνητική πορεία είχε μεν βραδύ ρυθμό (πραγματοποιήθηκε στα χειμερινά εξάμηνα κάθε διδακτικού έτους), έδωσε όμως τελικά την ευκαιρία, όπως άλλωστε ήταν ο βασικός μας στόχος, σ' ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών να αποκτήσει μια πρώτη ερευνητική εμπειρία. Σε ορισμένες εργασίες (αποδελτίωση ή ομαδοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίηση ή έλεγχος ορισμένων αριθμητικών υπολογισμών) συμμετείχαν και ορισμένοι μεταπτυxιακoί φοιτητές με μεγαλύτερη συμμετοχή αυτή των Δώρας Μηνιώτη και Παναγιώτη Παπαλεξόπουλου. (από τον πρόλογο του Α. Κ. Δανασσή - Αφεντάκη)
Subtitle: 
Ερευνητική μελέτη και πρόταση για τους μαθητές πεντέμισι ετών
Publications Date: 
1996
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Αντώνιος Δανασσής - Αφεντάκης είναι Πανεπιστημιακός. Έχει σπουδάσει κλασική Φιλολογία, Παιδαγωγική, Ψυχολογία και Φιλοσοφία στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Βόννης και Κολωνίας. Είναι καθηγητής της Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας επί τέσσερις διετίες, Πρόεδρος του Τμήματος Ξένων Πολιτισμών και επί τρεις τριετίες Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα, εκτός από Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανεπιστημιακής Λέσχης, είναι Πρόεδρος του Τμήματος της Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Πρόεδρος του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών, Πρόεδρος του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου και Διευθυντής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Αγωγής.

Subtitle: 
Ερευνητική μελέτη και πρόταση για τους μαθητές πεντέμισι ετών
Publications Date: 
1996
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο