Product

Ημερολόγιο καλοτυχίας 2009

Product

Ημερολόγιο καλοτυχίας 2011

Ημερολόγιο καλοτυχίας 2010

Κωδικός:
146608
Manufacturer: 
Description: 

Με τον...ιό της καλοτυχίας που "μεταδίδεται" επιτυχώς σε κάθε αναγνώστη κυκλοφορεί το γούρικο πολυτελές Ημερολόγιο 2010 των εκδόσεων "Μύρτος".

16,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τον...ιό της καλοτυχίας που "μεταδίδεται" επιτυχώς σε κάθε αναγνώστη κυκλοφορεί το γούρικο πολυτελές Ημερολόγιο 2010 των εκδόσεων "Μύρτος". Ευχάριστη έκπληξη, που λειτουργεί σαν αντίδοτο στις δυσκολίες και τις ανασφάλειες της εποχής αποτελεί το εύρημα της συγγραφέως Μαίρης Σπυριδογιαννάκη , πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η φετινή έκδοση. Είναι ένα κιτρινισμένο τετράδιο, μυρωμένο από ξερά τριαντάφυλλα, αρμπαρόρριζα, άνθους λεμονιάς και αγριομυρτιάς που κρύβει όλη τη θυμοσοφία μιας εκατόχρονης – φημισμένης για την καλοτυχία της - δασκάλας από την Κρήτη. Η γερόντισσα συμπλήρωνε για χρόνια ένα είδος λευκωμάτος με αποφθέγματα, γνωμικά, σκέψεις της στιγμής, αυθόρμητες κουβέντες και κάθε τι σχετικό με την καλή τύχη. Πρόκειται για μια υπέρκομψη έκδοση, ένα πραγματικό ευοίωνο κόσμημα για το γραφείο, το σπίτι, τις προσωπικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6866-10-6
Book pages: 
146
Book Dimensions: 
18χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαίρη Σπυριδογιαννάκη γεννήθηκε στην Τήλο Δωδεκανήσων αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Σπούδασε ψυχολογία με ειδικότητα την κλινική και συμβουλευτική προσέγγιση, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο χώρο της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων. Περιοδικά όπως το "Αρμονία", που δημιούργησε το 1998 και διεύθυνε για οκτώ χρόνια, το "Astra & Όραμα", που διευθύνει έως σήμερα, βιβλία, λευκώματα, ημερολόγια με θέματα ευζωίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης φέρουν αποκλειστικά τη σφραγίδα της. Στα πλαίσια των ενδιαφερόντων της εντάχθηκαν, από το 1990, η Ψυχοδιαιτολογία, η Food Therapy και η Βοτανολογία για τις οποίες παρακολούθησε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια κυρίως στην Ιταλία αλλά και στην Αγγλία. Διετέλεσε από τα πρώτα μέλη του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Γαστρονομικού Κινήματος Show Food με έδρα την Μπολόνια και με αυτή την ιδιότητα ταξιδεύει πολύ συχνά για εκδηλώσεις γαστρονομικού χαρακτήρα. Ασχολείται δε ιδιαίτερα με θέματα γαστρονομικής λαογραφίας και παραδοσιακής κουζίνας της Κρήτης και της Ιταλίας. Με το βιβλίο "Μοναστηριακή Γαστρονομία", ανοίγει ένα νέο κύκλο εκδοτικής δραστηριότητας με τίτλους που ενδιαφέρουν όσους ψάχνουν μέσα στην καθημερινότητά τους φυσικές διεξόδους υγείας, ζωτικότητας, ηρεμίας και απόλαυσης. Επικοινωνείτε μαζί της στο mspirido@gmail.com

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6866-10-6
Book pages: 
146
Book Dimensions: 
18χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο