Product

Ημερολόγιο συναισθηματικής νοημοσύνης 2005

Product

Ημερολόγιο συναισθηματικής νοημοσύνης 2007

Ημερολόγιο συναισθηματικής νοημοσύνης 2006

Κωδικός:
100192
Manufacturer: 
Description: 

Χαμογέλασε! Ανακάλυψε τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου, δοκίμασε τις αντοχές σου και στάθμισε τις δυνάμεις σου διασκεδάζοντας.
Ένα ημερολόγιο που κάνει την κάθε μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Πρακτικό, βολικό και κεφάτο!

12,46 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Χαμογέλασε! Ανακάλυψε τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου, δοκίμασε τις αντοχές σου και στάθμισε τις δυνάμεις σου διασκεδάζοντας. Ένα ημερολόγιο που κάνει την κάθε μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Πρακτικό, βολικό και κεφάτο!
Subtitle: 
Για μικρά και μεγάλα παιδιά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6617-31-9
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Σμαρούλα Παντελή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Είναι διδάκτωρ ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς και διευθύνει βιωματικά σεμινάρια για τα στελέχη τους με θέματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ομαδικότητα και τη Συναισθηματική Νοημοσύνη. Από το 2002 μέχρι το 2009 συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει γράψει βιβλία ψυχολογίας, θεματικά ημερολόγια και παιδαγωγικές ιστορίες για παιδιά του Δημοτικού. Έχει ιδρύσει και συντονίζει την ομάδα Αυθόρμητου Θεάτρου Playback Nuevo. Διευθύνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Subtitle: 
Για μικρά και μεγάλα παιδιά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6617-31-9
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο