Product

Η αβέβαιη κοινωνία της γνώσης

Product

Η αβησσυνιακή απόδειξη

Η Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας

Κωδικός:
90528
Manufacturer: 
Description: 

Βασικός σκοπός του έργου αυτού που αποτελεί τη διδακτορική μου διατριβή είναι η καταγραφή και η παρουσίαση της ιστορίας της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής Λάρισας, που με τη συνεχή παρουσία της σχεδόν επί έναν αιώνα, αποτελεί σταθμό στο χώρο της γεωργικής επαγγελματικής εκπαίδευσης. Η ιστορία της Σχολής αυτής, όπως και των άλλων γεωργικών σχολείων που προηγήθηκαν ή λειτούργησαν παράλληλα με την Αβερώφειο, δεν έχει μελετηθεί μέχρι σήμερα. Αλλά και γενικότερα απουσιάζουν οι συστηματικότερες μελέτες για την ιστορία της γεωργικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

28,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βασικός σκοπός του έργου αυτού που αποτελεί τη διδακτορική μου διατριβή είναι η καταγραφή και η παρουσίαση της ιστορίας της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής Λάρισας, που με τη συνεχή παρουσία της σχεδόν επί έναν αιώνα, αποτελεί σταθμό στο χώρο της γεωργικής επαγγελματικής εκπαίδευσης. Η ιστορία της Σχολής αυτής, όπως και των άλλων γεωργικών σχολείων που προηγήθηκαν ή λειτούργησαν παράλληλα με την Αβερώφειο, δεν έχει μελετηθεί μέχρι σήμερα. Αλλά και γενικότερα απουσιάζουν οι συστηματικότερες μελέτες για την ιστορία της γεωργικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Subtitle: 
Συμβολή στην ιστορία της γεωργικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7691-91-1
Book pages: 
556
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιουλία Κανδήλα είναι φιλόλογος, διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2001). Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε συνέδρια και έχει δημοσιεύσει εργασίες σχετικές με τη ιστορία της εκπαίδευσης, συνεργαζόμενη με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Subtitle: 
Συμβολή στην ιστορία της γεωργικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7691-91-1
Book pages: 
556
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Λάρισα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο