Product

Η Ευρώπη στο πιάτο σας

Product

Η Ευρώπη στους πάγους

Η Ευρώπη στο τραπέζι

Κωδικός:
124505
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό σού προσφέρει μέσα από τα παιχνίδια του μια σειρά γνώσεων γύρω από την Ευρώπη. Στα οκτώ πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια θα ανακαλύψεις: παιχνίδια περιπλάνησης, παιχνίδια επιδεξιότητας και πολλές άλλες εκπλήξεις... Στα παιχνίδια αυτά θα εξοικειωθείς με τις χώρες της Ευρώπης, θα ξαναζήσεις τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της, θα ανακαλύψεις πώς λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα επισκεφτείς τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μνημεία σε ένα πάρκο-μινιατούρα, θα γνωρίσεις τους διασημότερους καλλιτέχνες σε μιαν εξαιρετική έκθεση...

16,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό σού προσφέρει μέσα από τα παιχνίδια του μια σειρά γνώσεων γύρω από την Ευρώπη. Στα οκτώ πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια θα ανακαλύψεις: παιχνίδια περιπλάνησης, παιχνίδια επιδεξιότητας και πολλές άλλες εκπλήξεις... Στα παιχνίδια αυτά θα εξοικειωθείς με τις χώρες της Ευρώπης, θα ξαναζήσεις τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της, θα ανακαλύψεις πώς λειτουργεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα επισκεφτείς τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μνημεία σε ένα πάρκο-μινιατούρα, θα γνωρίσεις τους διασημότερους καλλιτέχνες σε μιαν εξαιρετική έκθεση... Οκτώ επιτραπέζια παιχνίδια, ένας τροχός και πιόνια περιέχονται σε άλλο ένα διασκεδαστικό βιβλίο που μπορεί να σε συνοδεύσει παντού! Από 7 ώς 107 ετών!
Subtitle: 
8 επιτραπέζια παιχνίδια γεμάτα γνώσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4451-5
Book pages: 
18
Book Dimensions: 
33χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαντλέν Ντενί είναι συγγραφέας περισσότερων από εκατό καινοτόμων βιβλίων για τα παιδιά και ειδική στο εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Subtitle: 
8 επιτραπέζια παιχνίδια γεμάτα γνώσεις
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4451-5
Book pages: 
18
Book Dimensions: 
33χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο