Product

Η παγωμένη πριγκίπισσα

Product

Η πάθηση της ελπίδας

Η Παγώνα των κεραυνών

Κωδικός:
143156
Manufacturer: 
Description: 

Μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου μια παπαδοκόρη γεννιέται στην μικρή επαρχιακή πόλη. Είναι μοναχοπαίδι, τσαχπίνα και όμορφη. Ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες, είναι πρώτης τάξεως θηλυκό. Θαμπώνει με τα κάλλη της. Προικίζεται κατά τα καθιερωμένα και μέσω του γάμου αποκτά κοινωνική καταξίωση. Γρήγορα όμως σπάει τους κανόνες του καθωσπρεπισμού και αλώνει το Κάστρο. Είναι η "Παγώνα των Κεραυνών". Ο πειρασμός κάθε αρσενικού! Ένα λάγνο θήραμα που οι άντρες κυνηγοί ποθούν και εποφθαλμιούν.

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου μια παπαδοκόρη γεννιέται στην μικρή επαρχιακή πόλη. Είναι μοναχοπαίδι, τσαχπίνα και όμορφη. Ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες, είναι πρώτης τάξεως θηλυκό. Θαμπώνει με τα κάλλη της. Προικίζεται κατά τα καθιερωμένα και μέσω του γάμου αποκτά κοινωνική καταξίωση. Γρήγορα όμως σπάει τους κανόνες του καθωσπρεπισμού και αλώνει το Κάστρο. Είναι η "Παγώνα των Κεραυνών". Ο πειρασμός κάθε αρσενικού! Ένα λάγνο θήραμα που οι άντρες κυνηγοί ποθούν και εποφθαλμιούν. Η ζωή της, γεμάτη πικάντικες ερωτικές περιπέτειες, την ωθεί σε τολμηρές πράξεις που κρύβουν μεγάλα μυστικά. Ώσπου...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8295-27-0
Book pages: 
259
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Γιουρτσόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο. Ανδρώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σήμερα διαμένει. Σπούδασε Ιατρική στη Ρώμη και Μικροβιολογία στην Αθήνα. Εργάστηκε στην Ορεστιάδα ως ιδιώτης και στο
Νοσοκομείο Καβάλας ως επιμελητής. Ακολούθως υπηρέτησε ως Διευθυντής Μικροβιολογικού στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Το πρώτο του μυθιστόρημα "Η Σμαρώ από την Πόλη" εκδόθηκε τον Δεκέμβρη του 2006 από τις εκδόσεις Αρμός. Ακολούθησαν "Η Παγώνα των Κεραυνών" (Ψηφίδα, 2009) και "Η Τασία της καρδιάς μου" (Βεργίνα, 2017).

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8295-27-0
Book pages: 
259
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο