Product

Η Παναγία στην νεοελληνική ποίηση

Product

Η Παναγιά της θάλασσας

Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά

Κωδικός:
136777
Manufacturer: 
Description: 

H Δέσποινα, ο Mάριος, η Mαρία, ο Παναγιώτης, η Παναγιώτα, ο Bαγγέλης, είναι οι ήρωες αυτού του βιβλίου που ταξιδεύουν μαζί για το νησί της Tήνου.
Tο ταξίδι είναι μόνο η αφορμή ώστε να ανακαλύψουν το Πρόσωπο της Παναγίας, να γνωρίσουν τη ζωή της και να συνειδηποιήσουν την ευεργετική επίδραση που έχει στη ζωή τους, η Παρουσία της.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H Δέσποινα, ο Mάριος, η Mαρία, ο Παναγιώτης, η Παναγιώτα, ο Bαγγέλης, είναι οι ήρωες αυτού του βιβλίου που ταξιδεύουν μαζί για το νησί της Tήνου. Tο ταξίδι είναι μόνο η αφορμή ώστε να ανακαλύψουν το Πρόσωπο της Παναγίας, να γνωρίσουν τη ζωή της και να συνειδηποιήσουν την ευεργετική επίδραση που έχει στη ζωή τους, η Παρουσία της.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-328-357-6
Book pages: 
76
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

H Aγγελική Mαστρομιχαλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Σπούδασε Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Φιλοσοφία. Διδάσκει στη Δημόσια Εκπαίδευση. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών από το Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας. Γράφει βιβλία για παιδιά, λογοτεχνικά και γνώσεων, επιπλέον γράφει επιστημονικά άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία με θέματα: το Παιδί, την Οικογένεια και την Εκπαίδευση. Συμμετείχε στη δημιουργία σχολικών εγχειριδίων για το Δημοτικό σχολείο. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και Διεθνή Συνέδρια με θέματα που αφορούν: θέματα Παιδείας - Διδακτικής και Πράξης στη Σχολική Τάξη, Καινοτόμες Δράσεις στο Σχολείο, νέες μορφές διδασκαλίας, λογοτεχνία και παιδικό βιβλίο. Διδάσκει σε επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και συναντάει συχνά τους αναγνώστες της σε σχολεία και σε φεστιβάλ βιβλίο σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.
Πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο του βιβλίου με το έργο "Xριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα" (1999), ακολούθησε το "Πάσχα Eλληνικό" (1999), το "Eγώ ο πρώτος και οι άλλοι" της σειράς Iστορίες με τον Παππού Δημήτρη, τα "Παιχνιδομαγειρέματα" (2003) και το "Όλη η Ελλάδα ένα ταξίδι" (2005) και σε συνεργασία με τον σύζυγό της Παντελή Zούρα το "Έρχονται Xριστούγεννα, θα' ρθουν και τα Φώτα" (2006). "Επίσης έγραψε: "Η Παναγία ταξιδεύει με τα παιδιά" (2008).
Βραβείο "Κ. Π. Δεμερτζή - για τον Έλληνα Δάσκαλο" από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το 2011.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-328-357-6
Book pages: 
76
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο