Product

Οι Περιπέτειες Του Πινόκιο

Product

Κύκλος Ρωσικής Μουσικής

Η Χρυσή Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική

Κωδικός:
41418P
Εκδότης: 
Συγγραφέας: 
20,00 €

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Subtitle: 
Προσφορά της Βιομηχανίας Γιώτης στην Ελληνίδα Νοικοκυρά
Language: 
Αριθ. Σελίδων: 
159
Διαστάσεις Βιβλίου: 
16,5x12
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1

Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, το 1910, και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά αλλά και με το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γατρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων χωρών, στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Subtitle: 
Προσφορά της Βιομηχανίας Γιώτης στην Ελληνίδα Νοικοκυρά
Language: 
Αριθ. Σελίδων: 
159
Διαστάσεις Βιβλίου: 
16,5x12
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1