Product

Η άλλη γυναίκα

Product

Η άλλη γυναίκα

Η άλλη γυναίκα

Κωδικός:
123631
Αuthor: 
Description: 

Η Έλλι και ο Νταν είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Εκείνος διαβάζει πάντα τις οδηγίες χρήσεως, εκείνη σπεύδει να τις πετάξει ανοίγοντας τα κουτιά. Εκείνος είναι μανιώδης των σπορ, εκείνη έχει αλλεργία σε οποιαδήποτε μορφή άθλησης.

14,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Έλλι και ο Νταν είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Εκείνος διαβάζει πάντα τις οδηγίες χρήσεως, εκείνη σπεύδει να τις πετάξει ανοίγοντας τα κουτιά. Εκείνος είναι μανιώδης των σπορ, εκείνη έχει αλλεργία σε οποιαδήποτε μορφή άθλησης. Η Έλλι δεν έχει οικογένεια, ο Νταν έχει τη Λίντα, μια μητέρα πρόθυμη να αναλάβει τα πάντα για χάρη του. Κι ενώ στην αρχή η Έλλι είναι ενθουσιασμένη στην ιδέα μιας μεγάλης αγαπημένης οικογένειας, καθώς οι προετοιμασίες του γάμου προχωρούν, αρχίζει ν' αναρωτιέται αν είναι φυσιολογικό να μιλάει ο Νταν με τη μητέρα του πέντε φορές την ημέρα απαραιτήτως. Τα νέα της εγκυμοσύνης της Έλλι θα πυροδοτήσουν την έκρηξη... "Διαβάζεται μονορούφι απ' την αρχή ως το τέλος". Daily Express "Οι ηρωίδες της Τζέιν Γκριν μας συγκινούν πάντα -προκαλώντας μας από υστερικά γέλια μέχρι δάκρυα. Σας το λέμε με το χέρι στην καρδιά". Heat
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-16-2415-5
Book pages: 
414
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Τζέιν Γκριν είναι η Αγγλίδα συγγραφέας των εξαιρετικά επιτυχημένων μυθιστορημάτων "Τριάντα και κάτι", "Ένας σύζυγος για τη Λίμπυ", "
Τα καλύτερα χρόνια της ζωής της" (κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη, ενώ πρωτοκυκλοφόρησαν από τον οίκο Penguin του Λονδίνου). Ζει στο Λονδίνο και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-16-2415-5
Book pages: 
414
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο