Product

Η άλλη φωνή

Product

Η άλλη χώρα

Η άλλη φωνή

Κωδικός:
102505
Manufacturer: 
Description: 

Για τη Μαρίνα η Γ΄Λυκείου δεν είναι μόνο η χρονιά που θα κρίνει το μέλλον της. Είναι και μια χρονιά ανησυχιών και διλημμάτων. Γύρω της, αυτοί που συνθέτουν τον ιστό της προσωπικής της ιστορίας: ο πατέρας - πιεσμένος επαγγελματικά -, η μητέρα - πάντα παρεμβατική -, ο χαϊδεμένος μικρός αδερφός κι ο θείος που λύνει όλα τα προβλήματα. Και ο φοιτητής. Η Μαρίνα τον ερωτεύεται, αλλά υποψιάζεται κάποια μυστική σχέση του με τη συμμαθήτριά της την Υβόννη. Μέσα από αντιζηλίες και καχυποψίες, η αλήθεια αποκαλύπτεται και αναδεικνύεται η δύναμη της προσφοράς και της φιλίας.

6,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για τη Μαρίνα η Γ΄Λυκείου δεν είναι μόνο η χρονιά που θα κρίνει το μέλλον της. Είναι και μια χρονιά ανησυχιών και διλημμάτων. Γύρω της, αυτοί που συνθέτουν τον ιστό της προσωπικής της ιστορίας: ο πατέρας - πιεσμένος επαγγελματικά -, η μητέρα - πάντα παρεμβατική -, ο χαϊδεμένος μικρός αδερφός κι ο θείος που λύνει όλα τα προβλήματα. Και ο φοιτητής. Η Μαρίνα τον ερωτεύεται, αλλά υποψιάζεται κάποια μυστική σχέση του με τη συμμαθήτριά της την Υβόννη. Μέσα από αντιζηλίες και καχυποψίες, η αλήθεια αποκαλύπτεται και αναδεικνύεται η δύναμη της προσφοράς και της φιλίας. Πάνω απ’ όλα, αυτή τη χρονιά πρέπει να κάνει την επιλογή της: Νομική, με την έτοιμη επαγγελματική λύση, ή η Σχολή που ονειρεύεται; Η Μαρίνα θα αφουγκραστεί την "άλλη" φωνή, τη φωνή του εσωτερικού της κόσμου, που τη μεταμορφώνει από ευαίσθητη έφηβη σε έναν ώριμο άνθρωπο. Για τη Μαρίνα αυτή είναι η χρονιά της ενηλικίωσης., τη φωνή του εσωτερικού της κόσμου, που τη μεταμορφώνει από ευαίσθητη έφηβη σε έναν ώριμο άνθρωπο. Για τη Μαρίνα αυτή είναι η χρονιά της ενηλικίωσης.
Subtitle: 
Εφηβικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2898-0
Book pages: 
129
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άννα Γκέρτσου - Σαρρή γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1936 και πέθανε στην Αθήνα το 2011. Έζησε στην Αθήνα από το 1938. Μετά τις σπουδές της στο Εμπορικό Τμήμα του Αμερικανικού Κολεγίου, εργάστηκε ως γραμματέας και αργότερα ως δασκάλα αγγλικών. Έγραψε βιβλία για παιδιά και για μεγάλους κι επίσης ασχολήθηκε με μεταφράσεις. Τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο Ιπεκτσί για το βιβλίο της "Το λέγαν Ξάστερο", με το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου το 1992 για το βιβλίο της "Η άλλη φωνή" και με το βραβείο "Μιχαήλας Αβέρωφ" της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών το 1984 για το βιβλίο της "Σπίτι δίχως ουλή".

Subtitle: 
Εφηβικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2898-0
Book pages: 
129
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο