Product

Η αδελφότητα της στρογγυλής τραπέζης και το άγιο δισκοπότηρο

Product

Η αδελφότητα του θανάτου

Η αδελφότητα του Βορρά

Κωδικός:
130924
Description: 

Το τέλος της συνωμοσίας...

Οι συνωμότες της Αδελφότητας του Βορρά έχουν αποκαλυφθεί, και τώρα οι Σερανβέλιοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τους αντιμετωπίσουν και να ανοίξουν τις κλειδωμένες πόρτες που κρύβουν τα χειρότερά τους μυστικά.

Η μυστηριώδης Αστυνομία της Σερανβέλ, οι πανίσχυροι ιερείς της Φλόγας, μισθοφόροι, έμποροι, τυχοδιώκτες, και καιροσκόποι, θα έρθουν όλοι σε σύγκρουση με τους ορκισμένους εχθρούς της Πόλης των Ανοιγμάτων.

22,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τέλος της συνωμοσίας... Οι συνωμότες της Αδελφότητας του Βορρά έχουν αποκαλυφθεί, και τώρα οι Σερανβέλιοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τους αντιμετωπίσουν και να ανοίξουν τις κλειδωμένες πόρτες που κρύβουν τα χειρότερά τους μυστικά. Η μυστηριώδης Αστυνομία της Σερανβέλ, οι πανίσχυροι ιερείς της Φλόγας, μισθοφόροι, έμποροι, τυχοδιώκτες, και καιροσκόποι, θα έρθουν όλοι σε σύγκρουση με τους ορκισμένους εχθρούς της Πόλης των Ανοιγμάτων. Μέσα στους δρόμους της Σερανβέλ και πέρα απ' αυτούς, για να κυνηγήσουν τους συμμάχους της Αδελφότητας του Βορρά στα ίδια τους τα λημέρια... Αυτό το βιβλίο ολοκληρώνει την Τριλογία των Εξόριστων της Σερανβέλ, ενώ συγχρόνως επεκτείνει περισσότερο τους χαρακτήρες και τον κόσμο που μέχρι τώρα γνωρίσατε.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89578-3-4
Book pages: 
560
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3

Ο Κώστας Βουλαζέρης γεννήθηκε το 1981, και έκτοτε ο κόσμος ολισθαίνει προς το χάος. Από πολύ μικρή ηλικία φαντάζεται και γράφει ιστορίες. Έχει γράψει δεκάδες μυθιστορήματα και διηγήματα φαντασίας, και είναι μανιώδης αναγνώστης της λογοτεχνίας του φανταστικού. Διηγήματά του έχουν παρουσιαστεί στα περιοδικά Κατά Φαντασίαν και Συμπαντικές Διαδρομές. Έχει ασχοληθεί με μετάφραση και διόρθωση κειμένων. Έχει, επίσης, κάνει κάποιες σπουδές που είναι βέβαιος ότι δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Το μυθιστόρημα Πτεράργυροι είναι το πρώτο του μυθιστόρημα που δημοσιεύεται από τις εκδόσεις Φανταστικός Ορίζοντας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο kostasvoulazeris@yahoo.gr.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89578-3-4
Book pages: 
560
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3