Product

Η ανάδυση της κοινωνικής οικονομίας

Product

Η ανάδυση της σύγχρονης Θεσσαλονίκης

Η ανάδυση της μνήμης. Συζητώντας με τον W.G. Sebald

Κωδικός:
198507
Description: 

Ποιος ήταν ο W. G. Sebald; Η πολύτιμη καταγραφή πέντε μακροσκελών συνεντεύξεων που έδωσε ο μεγάλος γερμανόγλωσσος συγγραφέας στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνοδευόμενες, στον τόμο αυτό, από τρία δοκίμια για το έργο του, θα ξαφνιάσουν τους αναγνώστες και τους θαυμαστές του.

Μέσα από τις γραμμές, μέσα από τον τόνο της φωνής και τα ίχνη του χιούμορ του, που μας πιάνουν απροετοίμαστους, αποκαλύπτεται λίγο λίγο το μεγάλο πάθος του Ζέμπαλντ - τί του προξένησε πόνο, τί τον κατέκλυσε σε τέτοιο σημείο ώστε να αφιερώσει τη ζωή του στην τέχνη του.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ποιος ήταν ο W. G. Sebald; Η πολύτιμη καταγραφή πέντε μακροσκελών συνεντεύξεων που έδωσε ο μεγάλος γερμανόγλωσσος συγγραφέας στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνοδευόμενες, στον τόμο αυτό, από τρία δοκίμια για το έργο του, θα ξαφνιάσουν τους αναγνώστες και τους θαυμαστές του. Μέσα από τις γραμμές, μέσα από τον τόνο της φωνής και τα ίχνη του χιούμορ του, που μας πιάνουν απροετοίμαστους, αποκαλύπτεται λίγο λίγο το μεγάλο πάθος του Ζέμπαλντ - τί του προξένησε πόνο, τί τον κατέκλυσε σε τέτοιο σημείο ώστε να αφιερώσει τη ζωή του στην τέχνη του. Ανάμεσα στην πολυμάθεια και τον αυτοσαρκασμό -είναι πιο εξομολογητικός εδώ απ’ ό,τι στα έργα του-, ο Ζέμπαλντ μιλάει για τη σχέση του με τη Γερμανία, την παγκόσμια λογοτεχνία, την εβραϊκή κουλτούρα και για τον ιδιαίτερο τρόπο του να αντιλαμβάνεται τις αναδύσεις και τις λιποταξίες της μνήμης. Η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση αυτών των κειμένων ανήκει στην Αμερικανίδα συγγραφέα LynneSharonSchwartz.
Subtitle: 
Συνεντεύξεις και δοκίμια
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-325-986-1
Book pages: 
256
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Συνεντεύξεις και δοκίμια
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-325-986-1
Book pages: 
256
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο