Product

Η απειλή του AIDS

Product

Η απειλή του έρωτα

Η απειλή του Ερμή

Κωδικός:
64068
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Είναι χαρισματική, ειδική στις πολεμικές τέχνες, αλλά και πληγωμένη απ' τη ζωή. Η υπαστυνόμος της Νέας Υόρκης, Ρεντά Φατμί, έχει επτά μέρες στη διάθεσή της για να σώσει την πόλη. Ο Ερμής, ένας μυστηριώδης εκβιαστής, καταφέρνει να θέσει υπό τον έλεγχό του ένα δίκτυο δορυφόρων και απειλεί να τους ρίξει στο Μανχάταν. Το Εφ Μπι Άι και η αστυνομία έχουν μία εβδομάδα καιρό για να αποτρέψουν την καταστροφή.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

Είναι χαρισματική, ειδική στις πολεμικές τέχνες, αλλά και πληγωμένη απ' τη ζωή. Η υπαστυνόμος της Νέας Υόρκης, Ρεντά Φατμί, έχει επτά μέρες στη διάθεσή της για να σώσει την πόλη. Ο Ερμής, ένας μυστηριώδης εκβιαστής, καταφέρνει να θέσει υπό τον έλεγχό του ένα δίκτυο δορυφόρων και απειλεί να τους ρίξει στο Μανχάταν. Το Εφ Μπι Άι και η αστυνομία έχουν μία εβδομάδα καιρό για να αποτρέψουν την καταστροφή. Είναι, άραγε, τα λύτρα το πραγματικό κίνητρο του Ερμή, ή μήπως κρύβει μια αλήθεια που παραπέμπει στον απόλυτο τρόμο; Για την υπαστυνόμο, όλα θα κριθούν σε επτά μέρες: Καλείται να εξουδετερώσει τον Ερμή, να ξαναβρεί τις χαμένες αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας, να μάθει αν η ιατρική θα μπορέσει να της δώσει πίσω το πρόσωπό της, που το έχασε σε ένα εφιαλτικό ατύχημα το οποίο την άφησε φρικτά παραμορφωμένη... Σε μια υπέροχη όσο και παράξενη Νέα Υόρκη, αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό γεμάτο παγίδες, κινδύνους και ανατροπές. Γιατί, γύρω από την Ρεντά, εκτός από τον Ερμή, περιφέρεται και ο προδότης που εξαφάνισε το πρόσωπό της.
Subtitle: 
Αστυνομική λογοτεχνία
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-542-390-1
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Σεντρίκ Μπανέλ διευθύνει το διαδικτυακό site Caradisiac.com, του οποίου είναι και ο δημιουργός. Έχει εργαστεί στη Renault, στο γαλλικό Yπουργείο Oικονομικών, όπου ήταν υπεύθυνος για το οικονομικό εμπάργκο ενάντια στη Λιβύη και στο Iράκ και για τον έλεγχο των ξένων επενδύσεων στη Γαλλία, και ως οικονομικός ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας στο Λονδίνο.
Zει μεταξύ Bρετανίας και Παρισιού. Έχει γράψει τα βιβλία "Le huitieme fleau", "La menace mercure" και "Elixir".

Subtitle: 
Αστυνομική λογοτεχνία
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-542-390-1
Book pages: 
432
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο