Product

Η αρχαία πατρίδα των ποιημάτων

Product

Η Αρχαία Πόλη

Η αρχαία Πόλη

Κωδικός:
64990
Αuthor: 
Description: 

Οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της αρχαιότητας, η Αθήνα και η Ρώμη, παρουσιάζονται με έξοχο τρόπο από τον Πίτερ Κόννολλυ. Οι θαυμάσιες λεπτομερειακές αναπαραστάσεις των κτιρίων προσφέρουν την αφετηρία για μία παραστατική εξερεύνηση των δύο μεγάλων πόλεων και της ζωής των κατοίκων τους.
Η εικονογράφηση του Πίτερ Κόννολλυ είναι μοναδική, καθώς αποτελεί ένα μείγμα σχεδιαστικής ικανότητας, φαντασίας και εξονυχιστικής έρευνας. Το κείμενο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών, από νέους μέχρι επαγγελματίες ιστορικούς.

29,81 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της αρχαιότητας, η Αθήνα και η Ρώμη, παρουσιάζονται με έξοχο τρόπο από τον Πίτερ Κόννολλυ. Οι θαυμάσιες λεπτομερειακές αναπαραστάσεις των κτιρίων προσφέρουν την αφετηρία για μία παραστατική εξερεύνηση των δύο μεγάλων πόλεων και της ζωής των κατοίκων τους. Η εικονογράφηση του Πίτερ Κόννολλυ είναι μοναδική, καθώς αποτελεί ένα μείγμα σχεδιαστικής ικανότητας, φαντασίας και εξονυχιστικής έρευνας. Το κείμενο απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών, από νέους μέχρι επαγγελματίες ιστορικούς.
Subtitle: 
Η ζωή στην αρχαία Αθήνα και στη Ρώμη
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-378-943-7
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Πίτερ Κόννολλυ είναι ένας πολύ σημαντικός συγγραφέας θεμάτων σχετικών με τον αρχαίο κόσμο και η εικονογράφησή του είναι αξεπέραστη. Τα βιβλία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι επίτιμο ερευνητικό μέλος (Honorary Research Fellow) του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Λονδίνου.

Subtitle: 
Η ζωή στην αρχαία Αθήνα και στη Ρώμη
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-378-943-7
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
28χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο