Product

Η αρχαιολογική σκαπάνη στην Ικαρία

Product

Η αρχαιότητα και η σύγχρονη εποχή

Η αρχαιολόγος

Κωδικός:
132739
Manufacturer: 
Description: 

Η γη κρύβει αιώνες τώρα τα οστά, κρατά τα σώματα σε καθορισμένη θέση, σαν στιγμιότυπο θανάτου. Μια γυναίκα, ένας άντρας, παιδιά. Μια δολοφονημένη οικογένεια...

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η γη κρύβει αιώνες τώρα τα οστά, κρατά τα σώματα σε καθορισμένη θέση, σαν στιγμιότυπο θανάτου. Μια γυναίκα, ένας άντρας, παιδιά. Μια δολοφονημένη οικογένεια... Η νεαρή αρχαιολόγος Έρικα, σε μια ανασκαφή ανακαλύπτει τον τάφο μιας οικογένειας που έζησε πριν τρεις χιλιάδες χρόνια... Η οικογενειακή τραγωδία που όλα δείχνουν ότι συνέβη πριν τρεις χιλιετίες την επηρεάζει βαθιά, ξυπνά μέσα της μνήμες που το βάθος τους τρέχει στα σκοτάδια της ιστορίας, σε εποχές που δεν τις έζησε ποτέ... ή νομίζει ότι δεν τις έζησε... Κι όμως, όταν αγγίζει τον αρχαίο σκελετό του μικρού παιδιού, έχει την αίσθηση ότι κάποτε κράτησε στην αγκαλιά της το ζεστό κορμάκι αυτού του άγνωστου πλάσματος... Ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα.
Subtitle: 
Θρίλερ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6769-04-6
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τόμας Βόλινγκερ γεννήθηκε στην Βιέννη το 1968. Έχει διδακτορικό στην πληροφορική και είναι λέκτορας σε πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής. "Η αρχαιολόγος" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Subtitle: 
Θρίλερ
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6769-04-6
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο