Product

Η γενετική κληρονομιά των κυπρίων μέσα από ειδικά θέματα γενετικής

Product

Η γενετική στην ιατρική

Η γενετική με εικόνες

Κωδικός:
50435
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Από την εποχή που ο Μέντελ διατύπωσε τους νόμους της κληρονομικότητας μέχρι σήμερα, με τα παιδιά του σωλήνα, την κλωνοποιημένη Ντόλι και τη δυνατότητα των ανθρώπων να επιλέξουν το φύλο του απογόνου, έχει περάσει μόνο ένας αιώνας. Η πιο καινούργια από όλες τις επιστήμες, η Γενετική, έχει προχωρήσει με άλματα στις εφαρμογές της, διχάζοντας παράλληλα βαθιά: άλλοι την επευφημούν χωρίς όρια και άλλοι επισείουν τα μεγάλα ηθικά, νομικά και κοινωνικά προβλήματα που συνεπάγονται οι εφαρμογές της.

7,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από την εποχή που ο Μέντελ διατύπωσε τους νόμους της κληρονομικότητας μέχρι σήμερα, με τα παιδιά του σωλήνα, την κλωνοποιημένη Ντόλι και τη δυνατότητα των ανθρώπων να επιλέξουν το φύλο του απογόνου, έχει περάσει μόνο ένας αιώνας. Η πιο καινούργια από όλες τις επιστήμες, η Γενετική, έχει προχωρήσει με άλματα στις εφαρμογές της, διχάζοντας παράλληλα βαθιά: άλλοι την επευφημούν χωρίς όρια και άλλοι επισείουν τα μεγάλα ηθικά, νομικά και κοινωνικά προβλήματα που συνεπάγονται οι εφαρμογές της. Ίσως η πραγματικότητα να βρίσκεται κάπου στη μέση, αλλά κανένας δεν μπορεί να το πει αυτό χωρίς γνώση - και, δυστυχώς, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι η πληροφόρηση για τη Γενετική είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Αυτό το μεγάλο κενό γνώσης και πληροφόρησης επιχειρεί να καλύψει "Η γενετική με εικόνες", την οποία έγραψε ο Στιβ Τζόουνς, καθηγητής Γενετικής στο University College του Λονδίνου και εικονογράφησε ο Μπόριν βαν Λουν.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-531-087-2
Book pages: 
179
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Στηβ Τζόουνς είναι καθηγητής γενετικής στο University College του Λονδίνου. Είναι ένας από τους διασημότερους επιστήμονες της Μ. Βρετανίας, έχει γράψει πολλά εκλαϊκευμένα επιστημονικά βιβλία και έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ με θέμα τη γενετική.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-531-087-2
Book pages: 
179
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο