Product

Η γραμματική μου Α΄ και Β΄ δημοτικού

Product

Η γραμματική μου για τη Γ΄ και Δ΄ δημοτικού

Η γραμματική μου για τα παιδιά της Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
132070
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά της πρώτης σχολικής ηλικίας, στους γονείς και στους δασκάλους τους. Θεωρητικά καλύπτει την προβλεπόμενη από το ισχύον Αναλυτικό Πρόγραμμα του ΥΠΕΠΘ ύλη της Α΄ τάξης του Δημοτικού.

Η προσέγγιση του κάθε γραμματικού φαινομένου γίνεται από το παιδί, μέσα από την έρευνα και την παρατήρηση. Αυτό που θα ανακαλύψει μόνο του, θα αποτελέσει και τον κανόνα, που στη συνέχεια καλείται να τον μάθει και να τον θυμάται για πάντα.

8,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά της πρώτης σχολικής ηλικίας, στους γονείς και στους δασκάλους τους. Θεωρητικά καλύπτει την προβλεπόμενη από το ισχύον Αναλυτικό Πρόγραμμα του ΥΠΕΠΘ ύλη της Α΄ τάξης του Δημοτικού. Η προσέγγιση του κάθε γραμματικού φαινομένου γίνεται από το παιδί, μέσα από την έρευνα και την παρατήρηση. Αυτό που θα ανακαλύψει μόνο του, θα αποτελέσει και τον κανόνα, που στη συνέχεια καλείται να τον μάθει και να τον θυμάται για πάντα. Η εμπέδωση και η αφομοίωση επιτυγχάνονται με μεγάλη ευκολία και άνεση, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία κατάλληλων ασκήσεων, που ακολουθούν στο τέλος κάθε μαθήματος. Περιέχει: - Θεωρία (ερευνώ, παρατηρώ, μαθαίνω) - Εικόνες - παραδείγματα - Ποικιλία ασκήσεων.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-422-602-9
Book pages: 
219
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-422-602-9
Book pages: 
219
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο