Product

Η γραμματική της ποντιακής

Product

Η γραμματική της σερβικής γλώσσας

Η γραμματική της ρουμανικής γλώσσας

Κωδικός:
96708
Description: 

Η εκμάθηση της γλώσσας και της γραφής προϋποθέτει σωστή αφομοίωση των γραμματικών φαινομένων. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να ονομαστεί "Ρουμανική γλώσσα χωρίς δάσκαλο". Το έγραψα για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν ή και να εμβαθύνουν στη μελέτη της Ρουμανικής γλώσσας. Ξεκίνησα από την ιδέα να θέσω στη διάθεσή τους ένα πλούσιο και ποικίλο θεωρητικό διδακτικό υλικό, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι λέμε, αλλά και πως το λέμε.

30,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η εκμάθηση της γλώσσας και της γραφής προϋποθέτει σωστή αφομοίωση των γραμματικών φαινομένων. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να ονομαστεί "Ρουμανική γλώσσα χωρίς δάσκαλο". Το έγραψα για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν ή και να εμβαθύνουν στη μελέτη της Ρουμανικής γλώσσας. Ξεκίνησα από την ιδέα να θέσω στη διάθεσή τους ένα πλούσιο και ποικίλο θεωρητικό διδακτικό υλικό, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει σημασία μόνο το τι λέμε, αλλά και πως το λέμε. Απώτερος στόχος της παρούσης γραμματικής είναι η διδακτική. Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι οι μαθητές, μέσω της απλότητας και της σαφήνειας των παραδειγμάτων, να καταλάβουν και να εφαρμόζουν με ευκολία τη θεωρία της γραμματικής.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8353-64-5
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τσιπριάν - Λουκρέτσιους Ν. Σούτσιου (Σιμπίου - Ρουμανία, 1972) διδάσκει ρουμανική γλώσσα και λογοτεχνία με ανάθεση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών, Φλώρινα). Είναι απόφοιτος του Ειδικού Παιδαγωγικού Ινστιτούτου της πόλης Σιμπίου Ρουμανίας και σπούδασε Θεολογία στη Θεολογική Σχολή Οράντεα Ρουμανίας. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα "Το Συνοδικόν της Ορθοδοξίας - Ιστορικοδογματική θεώρηση" στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διδάκτωρ της Ρουμανικής Φιλολογίας και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Κραϊόβας Ρουμανίας. Επί σειρά ετών συνεργάτης του Κέντρου Πατερικών Εκδόσεων υπό του οποίου εκδίδεται η "Ελληνική Πατρολογία" του J. P. Migne.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8353-64-5
Book pages: 
384
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο