Product

Η διαθήκη του Προμηθέα

Product

Η διαθήκη των χρωματιστών ακτίνων του φωτός

Η διαθήκη των αιώνων

Κωδικός:
108772
Description: 

"Στην Πέτρα του Ιορδάνη, λοιπόν, είναι γραμμένο το κρυφό μήνυμα του Ιησού;"
"Δεν ξέρω... Όλα μου φαίνονται αλλόκοτα. Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η ιστορία μπορεί να είναι ψεύτικη. Μια ιστορία, όμως, που απασχόλησε τον Λεονάρντο ντα Βίντσι και τον Άλμπρεχτ Ντίρερ, για την οποία σήμερα ενδιαφέρεται η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και μια οργάνωση φανατικών χριστιανών του Βατικανού, είναι πάντα μια ιστορία που αξίζει να γίνει γνωστή και να αποκαλυφθεί. Και μην ξεχνάς ότι ίσως είναι αληθινή".

17,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Στην Πέτρα του Ιορδάνη, λοιπόν, είναι γραμμένο το κρυφό μήνυμα του Ιησού;" "Δεν ξέρω... Όλα μου φαίνονται αλλόκοτα. Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η ιστορία μπορεί να είναι ψεύτικη. Μια ιστορία, όμως, που απασχόλησε τον Λεονάρντο ντα Βίντσι και τον Άλμπρεχτ Ντίρερ, για την οποία σήμερα ενδιαφέρεται η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και μια οργάνωση φανατικών χριστιανών του Βατικανού, είναι πάντα μια ιστορία που αξίζει να γίνει γνωστή και να αποκαλυφθεί. Και μην ξεχνάς ότι ίσως είναι αληθινή". "Μα ακριβώς γι' αυτό ανησυχώ! Ένα μυστικό μήνυμα του Ιησού! Κρυπτογραφημένο, κρυμμένο επί δύο χιλιάδες χρόνια. Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορούμε να το ερευνήσουμε εμείς;" Βρέθηκε; Αποκρυπτογραφήθηκε; Ποιο είναι το τελευταίο μήνυμα του Χριστού προς την ανθρωπότητα; Είμαστε σήμερα έτοιμοι να το δεχτούμε; Η κορυφαία πρόκληση σε ένα ιστορικό, θρησκευτικό και φιλοσοφικό θρίλερ που συναρπάζει!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-398-195-8
Book pages: 
444
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανρί Λόβενμπρακ γεννήθηκε το 1972 στο Παρίσι. Δημοσιογράφος, συντάκτης ανθολογιών και συγγραφέας, κατείχε επί τρία χρόνια τη θέση του αρχισυντάκτη σε πολιτικό περιοδικό. Σήμερα έχει αφιερωθεί στη συγγραφή μυθιστορημάτων και σεναρίων για τον κινηματογράφο.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-398-195-8
Book pages: 
444
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο