Product

Η διατροφή στον 21ο αιώνα

Product

Η διατροφή στον Πόντο

Η διατροφή στον πλανήτη

Κωδικός:
127326
Manufacturer: 
Description: 

Σήμερα, πάνω από 800 εκατομμύρια άνθρωποι δεν καλύπτουν τις καθημερινές τους διατροφικές ανάγκες. Πώς, κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πληθυσμού που θα αυξηθεί κατά 3 δισεκατομμύρια άτομα έως το 2050; Η απάντηση είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν η απαραίτητη αύξηση της αγροτικής παραγωγής δεν πρέπει να συντελεστεί εις βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας της διατροφής.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σήμερα, πάνω από 800 εκατομμύρια άνθρωποι δεν καλύπτουν τις καθημερινές τους διατροφικές ανάγκες. Πώς, κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πληθυσμού που θα αυξηθεί κατά 3 δισεκατομμύρια άτομα έως το 2050; Η απάντηση είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν η απαραίτητη αύξηση της αγροτικής παραγωγής δεν πρέπει να συντελεστεί εις βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας της διατροφής. Μετά από μια αποτύπωση της κατάστασης, το βιβλίο αυτό προσεγγίζει τις διαφορετικές πιθανές κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να κερδίσουμε το υπέροχο αυτό στοίχημα: - Η διατροφή και η γεωργία στον κόσμο - Κατανάλωση και παραγωγή: οι μεταβολές - Η εκτίμηση των μελλοντικών αναγκών - Πώς θα αυξήσουμε και θα βελτιώσουμε την παραγωγή - Οι κυριότερες προκλήσεις του σήμερα - Οι μελλοντικές κατευθύνσεις Με χάρτες, εικόνες και αναλυτικούς πίνακες.
Subtitle: 
Για να τρώμε καλύτερα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-66-3
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jean-Paul Charvet είναι καθηγητής γεωργικής και αγροτικής γεωγραφίας στο πανεπιστήμιο της Ναντέρ στο Παρίσι, όπου διευθύνει τις εργαστηριακές έρευνες για τη διευθέτηση των αγροτικών και αστικών εκτάσεων. Είναι επίσης σύμβουλος σε διάφορους οργανισμούς στον αγροτικό και περιαγροτικό τομέα και εκδότης μεταξύ άλλων του βιβλίου "Παγκόσμια διατροφική διαταραχή", 1987.

Subtitle: 
Για να τρώμε καλύτερα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-66-3
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο