Product

Η δύναμη της ελπίδας

Product

Η δύναμη της θετικής σκέψης

Η δύναμη της θετικής σκέψεως

Κωδικός:
64881
Description: 

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βρει απόλυτη εμπιστοσύνη και μια ζωή που ακτινοβολεί πίστη και ζωντάνια μέσα στο βιβλίο Η δύναμη της θετικής σκέψεως που είναι το σπουδαιότερο πνευματικό βιβλίο των χρόνων μας[...] Το βιβλίο διδάσκει, δεν κηρύττει· παρουσιάζει πραγματικά περιστατικά, και σ΄ αφήνει να γίνεις κοινωνός και να συμμετάσχεις στην υπέροχη εμπειρία της θετικής σκέψεως και πίστεως. Σ' αυτό ο Dr.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν βρει απόλυτη εμπιστοσύνη και μια ζωή που ακτινοβολεί πίστη και ζωντάνια μέσα στο βιβλίο Η δύναμη της θετικής σκέψεως που είναι το σπουδαιότερο πνευματικό βιβλίο των χρόνων μας[...] Το βιβλίο διδάσκει, δεν κηρύττει· παρουσιάζει πραγματικά περιστατικά, και σ΄ αφήνει να γίνεις κοινωνός και να συμμετάσχεις στην υπέροχη εμπειρία της θετικής σκέψεως και πίστεως. Σ' αυτό ο Dr. Peale σού παρουσιάζει: δέκα απλούς, πρακτικούς κανόνες για ν' αναπτύξεις την εμπιστοσύνη· τρία δοκιμασμένα στην πράξη μυστικά για να διατηρείς τη δύναμή σου· δεκατρία πραγματικά περιστατικά που δείχνουν πως η δύναμη της προσευχής βοήθησε ανθρώπους που βρίσκονταν σε ανάγκη· τέσσερα χωρία που οδηγούν στην επιτυχία· πέντε μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν από πετυχημένους ανθρώπους για να ξεπεράσουν την ήττα· μια πνευματική θεραπευτική συνταγή με οκτώ σημεία· ένα οδηγό με δέκα σημεία που κάνει ώστε να γίνει κάποιος αγαπητός από τους άλλους...και πολλά άλλα.
Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για την υπερνίκηση των προβλημάτων της καθημερινής ζωής
Publications Date: 
1995
Book pages: 
375
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Norman Vincent Peale, ο "Minister to millions" (ο ιεροκήρυκας που μιλά σε εκατομμύρια ανθρώπους) είναι σ' όλη την Αμερική γνωστός από τις δημοσιεύσεις του στις εφημερίδες, τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματά του, τα άρθρα του σε περιοδικά και τα ευρύτατα πωλούμενα βιβλία τους. Είναι πάστορας της Marble Collegiate Church της πόλεως της Νέας Υόρκης και κηρύσσει σε 4.000 ανθρώπους κάθε Κυριακή. Τα κηρύγματά του ταχυδρομούνται σε άλλους 500.000 ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο. Ο Dr. Peale είναι πρόεδρος του Αμερικανικού Ιδρύματος "Θρησκεία και Ψυχιατρική", ενός εθνικού οργανισμού που εργάζεται στο χώρο της ψυχικής υγείας. Μαζί με την Θρησκευτικο-Ψυχιατρική Κλινική του, το Ίδρυμα επίσης διατηρεί ένα ανώτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο για κληρικούς όλων των δογμάτων. Το Ίδρυμα δημιουργήθηκε από τις οικονομικές συνεισφορές ατόμων, σωματείων και ιδρυμάτων.

Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός για την υπερνίκηση των προβλημάτων της καθημερινής ζωής
Publications Date: 
1995
Book pages: 
375
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο