Product

Η δύναμη της πίστεως

Product

Η δύναμη της προσευχής

Η δύναμη της πρόθεσης

Κωδικός:
92910
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

- Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και τότε τα πράγματα που βλέπετε θα αλλάξουν!
- Ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο μέσα από την αγάπη της Συμπαντικής Πηγής· θα πρέπει να είστε αγάπη για να συνδεθείτε με τη Δύναμη της Πρόθεσης.
- Εναρμονιστείτε με τα Επτά Πρόσωπα της Πρόθεσης για να μπορέσετε να αλλάξετε τη ζωή σας.
- Αν βιώνετε άγχος ή κατάθλιψη, ή αν δεν νιώθετε ικανοί να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, εξετάστε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο προσελκύετε αυτές τις καταστάσεις στη ζωή σας.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

- Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και τότε τα πράγματα που βλέπετε θα αλλάξουν! - Ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο μέσα από την αγάπη της Συμπαντικής Πηγής· θα πρέπει να είστε αγάπη για να συνδεθείτε με τη Δύναμη της Πρόθεσης. - Εναρμονιστείτε με τα Επτά Πρόσωπα της Πρόθεσης για να μπορέσετε να αλλάξετε τη ζωή σας. - Αν βιώνετε άγχος ή κατάθλιψη, ή αν δεν νιώθετε ικανοί να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, εξετάστε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο προσελκύετε αυτές τις καταστάσεις στη ζωή σας.
Subtitle: 
Υλοποιώντας τον κόσμο των ονείρων μας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8317-47-9
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Γουαίην Ντύερ είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και ομιλητής στο πεδίο της αυτοβελτίωσης. Έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία, έχει κάνει πολλές ηχητικές παραγωγές και βίντεο και έχει εμφανιστεί σε χιλιάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα. Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων: "Πραγμάτωσε το πεπρωμένο σου" (Manifest Your Destiny), "Η σοφία των αιώνων" (Wisdom of the Ages), "Υπάρχει μια πνευματική λύση σε κάθε πρόβλημα" (There is a Spiritual Solution to Every Problem), και των μπεστ σέλερ των New York Times: "10 Μυστικά για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη" (10 Secrets for Success and Inner Peace), "Η δύναμη της πρόθεσης" (The Power of Intention), "Έμπνευση" (Inspiration), "Άλλαξε τις σκέψεις σου - Άλλαξε τη ζωή σου" (Change Your Thoughts - Change Your Life), "Σταμάτα τις δικαιολογίες!" (Stop the Excuses!).

Subtitle: 
Υλοποιώντας τον κόσμο των ονείρων μας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8317-47-9
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο