Product

Η εικόνα του εκπαιδευτικού στον ημερήσιο αθηναϊκό Τύπο

Product

Η εικόνα του παιδιού στην ελληνική τηλεόραση και στον ελληνικό τύπο

Η εικόνα του Έλληνα στα τουρκικά εγχειρίδια ιστορίας και πολιτικής αγωγής της υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Κωδικός:
177118
Description: 

Στην παρούσα μελέτη ερευνάται το περιεχόμενο των τουρκικών σχολικών εγχειριδίων των μαθημάτων της Ιστορίας και της Πολιτικής Αγωγής, που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της οκτάχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς και των Αναλυτικών Προγραμμάτων των αντίστοιχων μαθημάτων.
Βασική επιδίωξη της μελέτης είναι η ανίχνευση των αναπαραστάσεων του Ελλήνα στα τουρκικά σχολικά εγχειρίδια και Αναλυτικά Προγράμματα των εν λόγω μαθημάτων.

16,32 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην παρούσα μελέτη ερευνάται το περιεχόμενο των τουρκικών σχολικών εγχειριδίων των μαθημάτων της Ιστορίας και της Πολιτικής Αγωγής, που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της οκτάχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς και των Αναλυτικών Προγραμμάτων των αντίστοιχων μαθημάτων. Βασική επιδίωξη της μελέτης είναι η ανίχνευση των αναπαραστάσεων του Ελλήνα στα τουρκικά σχολικά εγχειρίδια και Αναλυτικά Προγράμματα των εν λόγω μαθημάτων. Η συγκεκριμένη μελέτη βασίζεται στη διδακτορική διατριβή του συγγραφέα, η οποία υποστηρίχτηκε τον Απρίλιο του 2007 στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. με τον τίτλo: Η εικόνα του "άλλου" στα σύγχρονα τουρκικά Αναλυτικά Προγράμματα και σχολικά εγχειρίδια Ιστορίας και Πολιτικής Αγωγής της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6887-55-3
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6887-55-3
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο