Product

Η εξέλιξη των συγκοινωνιών στο νομό Κορινθίας

Product

Η εξέλιξη των συρραπτικών εργαλείων στη χαμηλή πρόσθια εκτομή

Η εξέλιξη των σύγχρονων επιχειρήσεων

Κωδικός:
92688
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα φοιτητές οι οποίοι, έχοντας βασικές γνώσεις οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων, στρέφονται στη μελέτη της ιστορίας των επιχειρήσεων. Γραμμένο από δύο έμπειρους ειδικούς στον τομέα, παρουσιάζει την εξέλιξη των σύγχρονων επιχειρήσεων στη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Ξεκινά με μια γενική ιστορική ανασκόπηση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων κατά τους δύο τελευταίους αιώνες και εξηγεί τα πιο χρήσιμα ερμηνευτικά πρότυπα μιας τέτοιας ανάλυσης.

28,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα φοιτητές οι οποίοι, έχοντας βασικές γνώσεις οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων, στρέφονται στη μελέτη της ιστορίας των επιχειρήσεων. Γραμμένο από δύο έμπειρους ειδικούς στον τομέα, παρουσιάζει την εξέλιξη των σύγχρονων επιχειρήσεων στη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Ξεκινά με μια γενική ιστορική ανασκόπηση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων κατά τους δύο τελευταίους αιώνες και εξηγεί τα πιο χρήσιμα ερμηνευτικά πρότυπα μιας τέτοιας ανάλυσης. Καθένα από τα γενικά θεματικά κεφάλαιά του πραγματεύεται ένα κεντρικό ζήτημα των σύγχρονων επιχειρήσεων: την επιχειρηματικότητα, την πληροφόρηση, τη χρηματοδότηση, τη διοίκηση εργασίας, την παραγωγή, το μάρκετινγκ, τη οργανωτική δομή, τη διεπιχειρησιακή συνεργασία, τις διεθνείς επιχειρήσεις και τις σχέσεις με το κράτος. Δευτερευόντως εξετάζονται επίσης θέματα όπως έρευνα και ανάπτυξη, οικονομικοί κύκλοι, ευθύνες και ηθική των εταιρειών κ.ά. Η προσέγγιση αυτή, πρωτότυπη σε σχέση με τις ως τώρα υπάρχουσες εργασίες, χαρακτηρίζεται επίσης από το γεγονός ότι χρησιμοποιεί άφθονες μελέτες περιπτώσεων και πλήθος αυθεντικών τεκμηρίων. Ο τόμος περιλαμβάνει ξεχωριστά πλαίσια με υποστηρικτικό υλικό, βιβλιογραφία, ευρετήρια ονομάτων και εννοιών, γλωσσάριο, πίνακες, διαγράμματα και εικόνες.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-221-311-6
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Gordon Boyce είναι διευθυντής του Διεθνούς Προγράμματος Επιχειρήσεων στο Victoria University στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-221-311-6
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο