Product

Η επανάσταση της ελπίδας

Product

Η επανάσταση της Θεσσαλομαγνησίας το 1821

Η επανάσταση της ευεξίας

Κωδικός:
122680
Manufacturer: 
Description: 

Το 1908, το Μοdel-T του Χένρι Φορντ σήμανε την εμφάνιση της αυτοκινητοβιομηχανίας, μίας καινοφανούς τότε οικονομικής δραστηριότητας, με τζίρο σήμερα τρισεκατομμύρια δολάρια. Το 1981, το ΡC της ΙΒΜ αποτέλεσε το ξεκίνημα για την αξία τρισεκατομμυρίων δολλαρίων βιομηχανία των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, η οποία ξεπέρασε τις πωλήσεις αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. σε διάστημα μόλις δέκα ετών.

16,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το 1908, το Μοdel-T του Χένρι Φορντ σήμανε την εμφάνιση της αυτοκινητοβιομηχανίας, μίας καινοφανούς τότε οικονομικής δραστηριότητας, με τζίρο σήμερα τρισεκατομμύρια δολάρια. Το 1981, το ΡC της ΙΒΜ αποτέλεσε το ξεκίνημα για την αξία τρισεκατομμυρίων δολλαρίων βιομηχανία των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, η οποία ξεπέρασε τις πωλήσεις αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. σε διάστημα μόλις δέκα ετών. Η επόμενη βιομηχανία τρισεκατομμυρίων -εκείνη που αντιστοιχεί στον 21ο αιώνα- είναι εδώ, και υπόσχεται κατά παρόμοιο τρόπο να αλλάξει θεαματικά τη ζωή μας και να προσφέρει σε επιχειρηματίες και επενδυτές την ευκαιρία να κάνουν περιουσία. Η νέα μεγάλη ευκαιρία είναι η βιομηχανία της ευεξίας και "Η Επανάσταση της Ευεξίας" θα σας δείξει πώς να επενδύσετε τώρα, που η αγορά είναι πλέον έτοιμη. Στο βιβλίο "Η Επανάσταση της Ευεξίας", ο συγγραφέας Paul Zane Pilzer -διεθνούς φήμης οικονομολόγος, προεδρικός σύμβουλος, καθηγητής κολεγίου και επιχειρηματίας- σας δείχνει πώς να συμμετάσχετε στην επόμενη επαναστατική μεγα-τάση της οικονομίας. Η βιομηχανία της ευεξίας έχει μόλις αρχίσει να απογειώνεται, έχοντας ήδη τζίρο 200 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, ενώ τα περισσότερα κέρδη της προέρχονται από τις πωλήσεις βιταμινών και τις συνδρομές σε γυμναστήρια. Στα επόμενα δέκα χρόνια, ένα ακόμη τρισεκατομμύριο δολλάρια από την οικονομία των Η.Π.Α. θα επενδυθεί στην παροχή προϊόντων σε υγιείς ανθρώπους για να διατηρήσουν την υγεία τους. Είτε είστε επιχειρηματίας, επενδυτής ή διανομέας, ο Pilzer θα σας δείξει πώς να μπείτε στο χώρο αυτής της ακμάζουσας βιομηχανίας εξηγώντας σας: - Το εύρος και τις δυνατότητες αυτού του επικερδούς επιχειρηματικού χώρου. - Γιατί η σημερινή αποδεδειγμένη ζήτηση ύψους 200 δισεκατομμυρίων δολλαρίων είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. - Πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε ζήτηση για τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσιών ευεξίας. - Πώς να αναγνωρίσετε τις καινούργιες αγορές, όπως είναι οι ασφάλειες ευεξίας. - Πώς να βγάλετε χρήματα με τη διανομή προϊόντων ευεξίας. - Πώς να εκμεταλλευθείτε το κεφάλαιο και ταλέντο σας, ώστε να επιλέξετε τη βέλτιστη ευκαιρία. - Και πολλά ακόμη.
Subtitle: 
Εκμεταλλευτείτε τη νέα τάση στην παγκόσμια οικονομία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7977-52-1
Book pages: 
264
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Paul Zane Pilzer είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος οικονομολόγος, ένας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στον τομέα της πληροφορικής (λογισμικό), καθηγητής κολεγίου και ο επιτυχημένος συγγραφέας των βιβλίων "God Wants You To Be Rich" και "Unlimited Wealth" (και τα δύο βρίσκονται στη λίστα των New York Times με τα μπεστ-σέλερ). Αφότου πήρε το ΜΒΑ του από το Wharton σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Pilzer απέκτησε τα πρώτα του 10 εκατομμύρια δολλάρια πριν από την ηλικία των τριάντα, και διορίστηκε οικονομικός σύμβουλος δύο προεδρικών θητειών, ενώ διετέλεσε ως σχολιαστής στα κανάλια NPR και CNN.

Subtitle: 
Εκμεταλλευτείτε τη νέα τάση στην παγκόσμια οικονομία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7977-52-1
Book pages: 
264
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο