Product

Η επιστροφή της πολιτικής

Product

Η επιστροφή της σκιάς

Η επιστροφή της πρώην

Κωδικός:
90485
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τις περισσότερες φορές, όταν συναντάς επιτέλους εκείνη, τη γυναίκα που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν του αγαπημένου σου -και στους τωρινούς σου εφιάλτες- σχεδόν ποτέ δεν είναι τόσο εντυπωσιακή και επικίνδυνη, όσο τη φανταζόσουν. Αυτό δε συνέβη στην περίπτωση της Ελίζ, μίας συμπαθητικής επιμελήτριας σε εκδοτικό οίκο. Στη σχέση της με τον Ντόναλντ, δεν είχε υπολογίσει την Αντριέν: τη μελαχρινή, λυγερόκορμη, αισθησιακή Αντριέν.

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τις περισσότερες φορές, όταν συναντάς επιτέλους εκείνη, τη γυναίκα που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν του αγαπημένου σου -και στους τωρινούς σου εφιάλτες- σχεδόν ποτέ δεν είναι τόσο εντυπωσιακή και επικίνδυνη, όσο τη φανταζόσουν. Αυτό δε συνέβη στην περίπτωση της Ελίζ, μίας συμπαθητικής επιμελήτριας σε εκδοτικό οίκο. Στη σχέση της με τον Ντόναλντ, δεν είχε υπολογίσει την Αντριέν: τη μελαχρινή, λυγερόκορμη, αισθησιακή Αντριέν. Με γαλλική καταγωγή και φινέτσα, μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης, αθλητικές επιδόσεις, έναν πρόσφατο χωρισμό και...εισιτήριο με ανοιχτή επιστροφή, απ' ό,τι φαινόταν, στη ζωή του πρώην της και νυν αρραβωνιαστικού της Ελίζ. Μ' ένα μοιραίο τηλεφώνημα, η Αντριέν κατέφτασε στην Ουάσινγκτον, πέντε μήνες πριν το γάμο τους, για ν' αναλάβει Διευθύντρια Ειδικών Προγραμμάτων στην Εθνική Πινακοθήκη. Η Ελίζ από την άλλη ανέλαβε δράση: από μέλλουσα νύφη, ψυχασθενής κατάσκοπος. Άρχισε να παρακολουθεί την αντίζηλό της με την επαγγελματική ευσυνειδησία που οι εγκληματολόγοι του FBI διαμορφώνουν το προφίλ των υπόπτων. Αντί να οργανώνει το γάμο της, οργάνωνε αργά αλλά σταθερά την καταστροφή της σχέσης της. Όσο κι αν έψαχνε για ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν την επανασύνδεση του Ντόναλντ με την Αντριέν, η μόνη απτή απόδειξη ήταν η δική της παθολογική ζήλια... Ένα αφοπλιστικά χιουμοριστικό μυθιστόρημα για προσωπικές ανασφάλειες που γίνονται εμμονές και την έννοια της εμπιστοσύνης σε μία ερωτική σχέση.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2555-8
Book pages: 
314
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λόρα Ζίγκμαν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιούτονβιλ της Μασαχουσέτης. Δούλεψε για δέκα χρόνια στη Νέα Υόρκη στο χώρο των εκδόσεων. Έχει συνεργαστεί με τους New York Times, The Washington Post και USA Today. Στα ελληνικά έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της μυθιστόρημα "Αρσενικό και παλιά γελάδα". "Η επιστροφή της πρώην" είναι το τρίτο της μυθιστόρημα.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2555-8
Book pages: 
314
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο