Product

Η ζωή των μυρμηγκιών

Product

Η ζωή των σημείων

Η ζωή των παιδιών στην αρχαία Ελλάδα

Κωδικός:
158986
Description: 

Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να μάθουμε τα πάντα για την καθημερινή ζωή των παιδιών που έζησαν δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν. Πήγαιναν άραγε σχολείο; Τι έτρωγαν; Ποια ήταν τα αγαπημένα τους παιχνίδια; Οι γονείς ήταν αυστηροί μαζί τους; Γιατί έπρεπε τα βρέφη να περάσουν τη δοκιμασία του παγωμένου νερού λίγο μετά τη γέννησή τους;

Τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα δίνει η Βιβιάν Κενίγκ, που μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τα παιδιά της αρχαίας Ελλάδας, από τη στιγμή της γέννησής τους ως το τέλος των σπουδών τους.

9,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο που μας βοηθάει να μάθουμε τα πάντα για την καθημερινή ζωή των παιδιών που έζησαν δυόμισι χιλιάδες χρόνια πριν. Πήγαιναν άραγε σχολείο; Τι έτρωγαν; Ποια ήταν τα αγαπημένα τους παιχνίδια; Οι γονείς ήταν αυστηροί μαζί τους; Γιατί έπρεπε τα βρέφη να περάσουν τη δοκιμασία του παγωμένου νερού λίγο μετά τη γέννησή τους; Τις απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα δίνει η Βιβιάν Κενίγκ, που μας οδηγεί σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τα παιδιά της αρχαίας Ελλάδας, από τη στιγμή της γέννησής τους ως το τέλος των σπουδών τους.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-455-864-1
Book pages: 
50
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-455-864-1
Book pages: 
50
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο