Product

Η ιστορία μιας σταγόνας

Product

Η ιστορία σε ψίχουλα

Η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί

Κωδικός:
84514
Manufacturer: 
Description: 

Οι ιερές γραφές είναι γεμάτες από ανθελληνικά μηνύματα, κατάρες και ύβρεις. Ο μόνος που μίλησε με συμπάθεια υπέρ των Ελλήνων ήταν ο Χριστός και για αυτό τον σταύρωσαν και στη συνέχεια ξερίζωναν την Ελλάδα για να "μη δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου".
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γκρεμίσουμε τους κακούς εαυτούς μας. Να διώξουμε τον πνευματικό γεροντισμό και τη συσσωρευμένη πνευματική μιζέρια των Ελλήνων και να εξαγνιστούμε στο αιώνιο πυρ του ελληνικού πνεύματος.

21,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ιερές γραφές είναι γεμάτες από ανθελληνικά μηνύματα, κατάρες και ύβρεις. Ο μόνος που μίλησε με συμπάθεια υπέρ των Ελλήνων ήταν ο Χριστός και για αυτό τον σταύρωσαν και στη συνέχεια ξερίζωναν την Ελλάδα για να "μη δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου". Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να γκρεμίσουμε τους κακούς εαυτούς μας. Να διώξουμε τον πνευματικό γεροντισμό και τη συσσωρευμένη πνευματική μιζέρια των Ελλήνων και να εξαγνιστούμε στο αιώνιο πυρ του ελληνικού πνεύματος. Καιρός να αναστηλώσουμε τα λευκά μάρμαρα μας και να στρέψουμε την ψυχή, το μυαλό και την καρδιά μας προς το ελληνικό παρελθόν. Να κάνουμε και πάλι τους Δελφούς το κέντρο του κόσμου και τον Παρθενώνα σύμβολο της καθαρής σκέψης. Ξεκίνησε πάλι η ιερή μυσταγωγία των υποψιασμένων Ελλήνων, η ψυχή τους πάλλεται όπως στο παρελθόν, σ' ένα καθαρά προσωπικό θείο αντάμωμα. Δύο χιλιάδες χρόνια ιερής δικτατορίας είναι αρκετά. Φθάνει πια.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8100-38-0
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1940 στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας. Τελείωσε τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Συνέχισε τον κύκλο των σπουδών του σε όλα τα ανώτατα πνευματικά ιδρύματα του Στρατού και απέκτησε και πτυχίο Πανεπιστημιακού επιπέδου. Τιμήθηκε με όλα τα παράσημα και μετάλλια που προβλέπουν οι νόμοι της Πολιτείας και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Από τριακονταετίας και πλέον ασχολήθηκε με τη μελέτη όλων των θρησκειών του κόσμου, την ιστορία και αρχαιολογία των λαών της γης. Έχει εκδόσει τα κάτωθι βιβλία:"Έλληνες οι γιοί των θεών" (1998), "Δίσκος της Φαιστού - Ιερές ελληνικές γραφές" (1999), "Η επιστροφή των Θεών" (2000), "Η διαθήκη του Προμηθέα" (2001), "Η άγνωστη αρχαιολογία των Ελλήνων" (2002), "Η ιστορία πρέπει να ξαναγραφεί" (2003), "Η μεγάλη προετοιμασία" (2004), "Η υπέρτατη μύηση" (2005), "Απολλώνιος Τυανεύς, Θεός στη γη".

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8100-38-0
Book pages: 
464
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο