Product

Η ιστορία της Σονέτσκα

Product

Η ιστορία της σταφίδας

Η ιστορία της Σου

Κωδικός:
110039
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που πάλεψε να επιβιώσει σε μια οικογένεια, όπου επικρατούσε η βία, η κακοποίηση κι η εγκατάλειψη. Μεγαλώνοντας, έγινε μια γυναίκα στοιχειωμένη απ' το παρελθόν της και με έντονη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να βρει τη δύναμη ν' αντιμετωπίσει τους βασανιστές της. Ήταν αποφασισμένη, ότι τα δικά της παιδιά θα μεγάλωναν σε μια χαρούμενη, τρυφερή κι ενωμένη οικογένεια.

14,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που πάλεψε να επιβιώσει σε μια οικογένεια, όπου επικρατούσε η βία, η κακοποίηση κι η εγκατάλειψη. Μεγαλώνοντας, έγινε μια γυναίκα στοιχειωμένη απ' το παρελθόν της και με έντονη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να βρει τη δύναμη ν' αντιμετωπίσει τους βασανιστές της. Ήταν αποφασισμένη, ότι τα δικά της παιδιά θα μεγάλωναν σε μια χαρούμενη, τρυφερή κι ενωμένη οικογένεια. Στην βαθιά και συναισθηματική της αφήγηση, η Σου Όουεν μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει, όταν ένα παιδί δεν μπορεί να βρει ασφαλές καταφύγιο στην οικογένειά του. Η Σου γεννήθηκε από ένα παράνομο δεσμό του πατέρα της. Ζώντας με τον πατέρα και τη μητριά της, η Σου πέρασε τα παιδικά της χρόνια μαζί με τα ετεροθαλή αδέρφια της. Για τους απέξω, έδειχναν μια τέλεια και σεβαστή οικογένεια. [...]
Subtitle: 
Πώς ξεπέρασα τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-396-224-4
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σου ήταν η νόθα κόρη ενός παντρεμένου αστυνομικού και της ερωμένης του, που δούλευε σε μπαρ. Μεγάλωσε στο Λονδίνο και τώρα ζει σε μια μικρή πόλη στην εξοχή με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά. Τώρα είναι εργαζόμενη μητέρα κι επίσης ασχολείται σ' ένα τοπικό πρόγραμμα συμβουλευτικής για νέους.

Subtitle: 
Πώς ξεπέρασα τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-396-224-4
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο