Product

Η λύση βρίσκεται στην πολιτισμική μας ταυτότητα

Product

Η λύση είσαι εσύ

Η λύση για την κυτταρίτιδα

Κωδικός:
105282
Αuthor: 
Description: 

Η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες δεν είναι καινούριο πρόβλημα. Αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού, ακόμη και τις πιο αδύνατες.

Μετά από 35 χρόνια κλινικής εμπειρίας, ο Dr Ηοward Murad ανέπτυξε μια μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που είναι αποτελεσματική σε γυναίκες κάθε ηλικίας και ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματός τους.

Το βιβλίο είναι ένας συνδυασμός διατροφικής καθοδήγησης, αλλαγής τρόπου ζωής και τοπικής θεραπείας που μπορεί να αποτρέψει αλλά και να επανορθώσει την κυτταρίτιδα.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες δεν είναι καινούριο πρόβλημα. Αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού, ακόμη και τις πιο αδύνατες. Μετά από 35 χρόνια κλινικής εμπειρίας, ο Dr Ηοward Murad ανέπτυξε μια μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που είναι αποτελεσματική σε γυναίκες κάθε ηλικίας και ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματός τους. Το βιβλίο είναι ένας συνδυασμός διατροφικής καθοδήγησης, αλλαγής τρόπου ζωής και τοπικής θεραπείας που μπορεί να αποτρέψει αλλά και να επανορθώσει την κυτταρίτιδα. Ακολουθήστε το πρόγραμμα του Dr Ηοward Murad και θα δείτε τους μηρούς σας πιο λείους και απαλούς, καθώς τα κύτταρά σας θα θρέφονται σωστά, αφού θα έχουν το πολύτιμο νερό που τόσο χρειάζονται. Ο Dr Ηοward Murad εξηγεί την Αρχή του Νερού, αλλά και γιατί η ενυδάτωση των κυττάρων -απαραίτητη για υγιές και νεανικό δέρμα- δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με το να πίνουμε απλώς πολύ νερό. Ανέλπιστο δώρο του προγράμματος του Dr Ηοward Murad και η μείωση των ραγάδων!
Subtitle: 
Ειδικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6650-04-9
Book pages: 
232
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Dr. Howard Murad είναι δερματολόγος και φαρμακοποιός. Είναι καθηγητής δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες και παρουσιάστηκε ως ένας από τους τέσσερις καλύτερους δερματολόγους των Η.Π.Α. σύμφωνα με το περιοδικό Vogue.
O Dr. Howard Murad είναι πρωτοπόρος σε πολλές από τις εξελιγμένες μεθόδους που χρησιμοποιούνται ευρέως στην φροντίδα του δέρματος και στη δερματολογία.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ίδρυσε το Murad Skin Research Laboratory και εισήγαγε στη βιομηχανία των καλλυντικών τα προϊόντα ευρείας χρήσης με ΑΗΑ. Την ίδια περίοδο άνοιξε επίσης ένα από τα πρώτα spa με ιατρική παρακολούθηση στις Η.Π.Α. Από το 1992 όλα τα προϊόντα Murad περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικούς και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες.
Οι ανακαλύψεις του Dr. Howard Murad σχετικά με τη σημαντική επίδραση που έχουν συγκεκριμένες φόρμουλες συμπληρωμάτων στο δέρμα οδήγησαν το 1996 στη δημιουργία της Εσωτερικής Φροντίδας του Δέρματος.
Ο Dr. Howard Murad εξακολουθεί να διατηρεί ένα ιδιωτικό ιατρείο στο Los Angeles.

Subtitle: 
Ειδικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6650-04-9
Book pages: 
232
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο