Product

Η μαγεία του μιούζικαλ

Product

Η μαγεία του Μπαλί

Η μαγεία του μπαλέτου

Κωδικός:
88341
Αuthor: 
Description: 

Ζιζέλ, Κοππέλια, Η λίμνη των κύκνων, Η ωραία κοιμωμένη, Ο καρυοθραύστης, Το πουλί της φωτιάς
Γνωρίστε την Κλάρα και τον αγαπημένο της Καρυοθραύστη, το μυστηριώδη Δόκτορα Κοππέλιους, την τραγική μοίρα της Ζιζέλ αλλά και το μυστικό που κρύβει η λίμνη των κύκνων.
Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσετε έξι ιστορίες που χορογραφούνται σε ισάριθμα πασίγνωστα μπαλέτα, διασκευασμένα με τρόπο μοναδικό από την Adele Geras. Επιπλέον στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε πληροφορίες για κάθε παράσταση αλλά και για την τέχνη του μπαλέτου.

12,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ζιζέλ, Κοππέλια, Η λίμνη των κύκνων, Η ωραία κοιμωμένη, Ο καρυοθραύστης, Το πουλί της φωτιάς Γνωρίστε την Κλάρα και τον αγαπημένο της Καρυοθραύστη, το μυστηριώδη Δόκτορα Κοππέλιους, την τραγική μοίρα της Ζιζέλ αλλά και το μυστικό που κρύβει η λίμνη των κύκνων. Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσετε έξι ιστορίες που χορογραφούνται σε ισάριθμα πασίγνωστα μπαλέτα, διασκευασμένα με τρόπο μοναδικό από την Adele Geras. Επιπλέον στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε πληροφορίες για κάθε παράσταση αλλά και για την τέχνη του μπαλέτου.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-16-1113-4
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
23χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Αντέλ Γκεράς γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Το πρώτο της βιβλίο κυκλοφόρησε το 1976 και από τότε έγραψε πολλά μυθιστορήματα για παιδιά και εφήβους. Ζει στο Μάντσεστερ με τον άντρα της και τις δυο της κόρες.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-16-1113-4
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
23χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο