Product

Η μεγάλη αποτυχία της ευρωζώνης

Product

Η μεγάλη απόφαση

Η μεγάλη απόφαση

Κωδικός:
103039
Description: 

Η Σαρλότ, ο σύζυγός της και τα τρία παιδιά τους που ζουν μια όμορφη και άνετη ζωή στο Στρασβούργο. Η Σαρλότ δεν έχει δουλέψει ποτέ της. Ο πατέρας της δήμαρχος σ' ένα μικρό χωριό, κατασκευαστής ξύλινων παιχνιδιών για μικρά παιδιά, πεθαίνει αναπάντεχα.
Η Σαρλότ καταλαβαίνει πως, αν δεν κάνει κάτι δραστικό, το έργο της ζωής του θα καταστραφεί, το πατρικό της και η οικογενειακή επιχείρηση θα πουληθούν. Αδύνατο να επιτρέψει να συμβεί αυτό.

18,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Σαρλότ, ο σύζυγός της και τα τρία παιδιά τους που ζουν μια όμορφη και άνετη ζωή στο Στρασβούργο. Η Σαρλότ δεν έχει δουλέψει ποτέ της. Ο πατέρας της δήμαρχος σ' ένα μικρό χωριό, κατασκευαστής ξύλινων παιχνιδιών για μικρά παιδιά, πεθαίνει αναπάντεχα. Η Σαρλότ καταλαβαίνει πως, αν δεν κάνει κάτι δραστικό, το έργο της ζωής του θα καταστραφεί, το πατρικό της και η οικογενειακή επιχείρηση θα πουληθούν. Αδύνατο να επιτρέψει να συμβεί αυτό. Κι αν έβαζε εκείνη υποψηφιότητα στις εκλογές; Η απόφασή της διχάζει την οικογένειά της. Στο πλευρό της έχει το γιο της και κυρίως τη Μιλί, τη μικρότερη κόρη της. Εντελώς αντίθετοι με την απόφασή της είναι ο σύζυγός της και η πρωτότοκη κόρη τους. Αντίπαλος της Σαρλότ στη δημαρχία είναι ο άντρας που πριν από είκοσι πέντε χρόνια ήταν ερωτευμένος μαζί της. Ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος θα χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο για να την κάμψει, ακόμα και την αποκάλυψη ενός μυστικού που έριχνε βαριά τη σκιά του στη ζωή του πατέρα της. Για την τιμή του, για το καλό του χωριού της, αλλά και για εκείνη την ίδια -που είχε ξαναβρεί με αγάπη τις ρίζες- η Σαρλότ θα ριχτεί με πείσμα στη μάχη και θα μάθει ν' αγωνίζεται σκληρά για τις αρχές και τα πιστεύω της.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-442-Χ
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Janine Boissard γεννήθηκε και σπούδασε στο Παρίσι. Από νεαρότατη ηλικία αποφάσισε πως ήθελε να αφοσιωθεί στο γράψιμο. Το πρώτο της μυθιστόρημα το έγραψε σε ηλικία 22 ετών με το συζυγικό της όνομα Ζανίν Οριάνο, με το οποίο υπογράφει και τα επόμενα τρία μυθιστορήματά της. Είναι η πρώτη γαλλίδα συγγραφέας που ασχολήθηκε με τη συγγραφή αστυνομικών μυθιστορημάτων, ένα εκ των οποίων γυρίστηκε το 1973 σε κινηματογραφική ταινία, ενώ κάποιο άλλο σε τηλεοπτική σειρά που προβαλλόταν από το 1977 έως το 1984. Έχει γράψει μέχρι σήμερα τριάντα βιβλία.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-442-Χ
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο