Product

Η μυστική γλώσσα του σώματος

Product

Η μυστική γλώσσα των μωρών

Η μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερών

Κωδικός:
137713
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς µας όπως διαµορφώνονται από την ηµεροµηνία της γέννησής µας.

Ξέρετε ότι η ηµεροµηνία γέννησής µας επηρεάζει σηµαντικά την προσωπικότητά µας; Πράγµατι, η ζωή είναι ένας µεγάλος τροχός που γυρίζει -σύµφωνα µε τους δικούς του κανόνες που υπακούουν σε έναν παγκόσµιο νόµο... σε συγκεκριµένους κύκλους. Γι' αυτό οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την ίδια ηµέρα, ασχέτως χρονιάς, κατέχουν το ίδιο σηµείο σ' αυτόν τον κύκλο της ζωής και έχουν κάποια όµοια χαρακτηριστικά...

15,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς µας όπως διαµορφώνονται από την ηµεροµηνία της γέννησής µας. Ξέρετε ότι η ηµεροµηνία γέννησής µας επηρεάζει σηµαντικά την προσωπικότητά µας; Πράγµατι, η ζωή είναι ένας µεγάλος τροχός που γυρίζει -σύµφωνα µε τους δικούς του κανόνες που υπακούουν σε έναν παγκόσµιο νόµο... σε συγκεκριµένους κύκλους. Γι' αυτό οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την ίδια ηµέρα, ασχέτως χρονιάς, κατέχουν το ίδιο σηµείο σ' αυτόν τον κύκλο της ζωής και έχουν κάποια όµοια χαρακτηριστικά... Αυτό το βιβλίο είναι αποτέλεσµα µιας αυστηρής και ολοκληρωµένης προσέγγισης που βασίζεται στην αστρολογία, στην αριθµολογία και στα ταρό. Δεν µας αποκαλύπτει µόνο τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα όσων γεννήθηκαν κάποια συγκεκριµένη ηµέρα, αλλά και τι επιδιώκουν στη ζωή, ποια είναι η στάση τους απέναντι στον έρωτα και στο χρήµα. Είναι ένα χρήσιµο εργαλείο ανακάλυψης του εαυτού µας και των άλλων, ένα µοναδικό κλειδί. Μας αποκαλύπτει τις γενικές γραµµές της προσωπικότητάς µας και µας βοηθά επίσης να κατανοήσουµε καλύτερα τους ανθρώπους µε τους οποίους µοιραζόµαστε τη ζωή µας. Συνεπώς, γνωρίζοντας αυτή τη µυστική γλώσσα, όλες οι σχέσεις µας θα είναι στο εξής πιο εύκολες και πιο χαρούµενες.
Subtitle: 
Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας όπως διαμορφώνονται από την ημερομηνία της γέννησής μας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6769-22-4
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιζαμπέλ Μπιρόν είναι ερευνήτρια και ασχολείται πολλά χρόνια με την έρευνα στον τομέα της αστρολογίας και της ψυχολογίας.

Subtitle: 
Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας όπως διαμορφώνονται από την ημερομηνία της γέννησής μας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6769-22-4
Book pages: 
285
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο