Product

Η νέα δίαιτα Άτκινς για μια νέα ζωή

Product

Η νέα διακυβέρνηση και ανάπτυξη της Ε.Ε.

Η νέα διαιτητική επανάσταση του δρα Άτκινς

Κωδικός:
82308
Manufacturer: 
Description: 

"Η Νέα Διαιτητική Επανάσταση του δρα Άτκινς" είναι το μεγάλο Best Seller που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αδυνατίσουν και να βρουν την υγεία τους. Σ’ αυτό, ο σημαντικότερος ειδικός διαιτολογίας και συμπληρωματικής ιατρικής στον κόσμο ανανέωσε το αποδεδειγμένο πρόγραμμά του για τον νέο αιώνα, προσφέροντας ουσιαστικές νέες πληροφορίες βασισμένες σε επιστημονικά τεκμηριωμένες αρχές.
Η "Νέα Διαιτητική Επανάσταση" περιλαμβάνει:

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Η Νέα Διαιτητική Επανάσταση του δρα Άτκινς" είναι το μεγάλο Best Seller που έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αδυνατίσουν και να βρουν την υγεία τους. Σ’ αυτό, ο σημαντικότερος ειδικός διαιτολογίας και συμπληρωματικής ιατρικής στον κόσμο ανανέωσε το αποδεδειγμένο πρόγραμμά του για τον νέο αιώνα, προσφέροντας ουσιαστικές νέες πληροφορίες βασισμένες σε επιστημονικά τεκμηριωμένες αρχές. Η "Νέα Διαιτητική Επανάσταση" περιλαμβάνει: -Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να απαλλαγείτε μόνιμα από τα περιττά κιλά, να είσαστε υγιείς και να έχετε ευεξία σε όλη σας τη ζωή -Συνταγές ελεγχόμενων υδατανθράκων για υπέροχα πρωινά, γεύματα, δείπνα, σνακ και επιδόρπια -Ιστορικά ασθενών -Τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-364-234-7
Book pages: 
607
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο δρ Άτκινς είναι ο ιδρυτής και Γενικός Ιατρικός Διευθυντής του Κέντρου Συμπληρωματικής Ιατρικής Άτκινς στη Νέα Υόρκη. Πήρε πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κορνέλ και ειδικεύθηκε στην καρδιολογία.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-364-234-7
Book pages: 
607
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο